Zobrazit přihlášovací formulář

DRÁČATA TESTUJÍ KVÍDO

DRÁČATA TESTUJÍ KVÍDO


  Ostré zoubky, ostré drápky, řev a poletování úplně všude… a pak najednou ticho 1 aneb Dráčata testují ROZTANČENÉ FIXYCHYTRÉ VĚJÍŘE Kvído od Albi.

  Hlavními testery jsou Dráčata Kubík (necelých 7 roků) a Eliška (skoro 3 roky).

  Jako první jsme se rozhodli důkladně prozkoumat knížku s grafomotorickými úkoly ROZTANČENÉ FIXY která je na principu mazací tabule.

  Knížka/sešit má pevné desky a listy jsou upevněny kroužkovou vazbou, díky tomu se dětem listy krásně otáčí, dá se přeložit a není problém ji vyplňovat ani v sedě na sedačce.

  Fixy se upevňují do gumových poutek a kniha se uzavírá na magnetky, takže hrozí o něco nižší riziko ztráty fixek a s knihou je snazší manipulace- nic se neotvírá, nic nevypadává…

  Kniha je primárně určena pro děti od 5 let, ale i malá Eliška si ji oblíbila a má snahu vyplňovat úkoly podle pokynů.

  Uvnitř kniha obsahuje 50 krásných barevných úkolů které rozvíjí grafomotoriku a jemnou motoriku a děti díky nim trénují správný úchop pera.

  Úkoly jsou na zalaminovaných listech a v knize najdete i modrou a červenou mazací fixu, součástí fixy je i mazací houbička přímo ve víčku. Díky tomu mohou děti vyplňovat úkoly znovu, znovu, znovu a znovu… a pokud budou aspoň trošku jako ty naše, tak je opravdu budou vyplňovat pořád dokola…

 

V knížce najdete doporučení, abyste vyplněné úkoly mazali ideálně hned. Po zaschnutí je lepší použít vlhký hadřík či houbičku. No pokud se Vám stejně jako nám stane, že zapomenete a listy i po snaze vypucovat je houbičkou či vlhčeným ubrouskem zůstanou trochu zabarvené tak doporučuji na hadřík trošku technického lihu a stránky budou jako nové.

 

 

CHYTRÉ VĚJÍŘE je sada otázek a odpovědí. Vějíř jich obsahuje rovných 100.

   Jednotlivé otázky jsou barevné a krásně ilustrované a děti zabaví už jen prohlížení jednotlivých obrázků.

   Každý list vějíře obsahuje 2 otázky a správné odpovědi se děti dozvědí hned na následující straně. Vějíř je oboustranný.
   

   Otázky jsou rozdělený do 5 kategorií které jsou rozlišeny barevně- Příroda, Jazykový cit a grafomotorika, Svět kolem nás, Matematika a logika a Sociální dovednosti. Díky tomu jsou otázky velmi různorodé.

 

 

   Díky svému rozměru a snadné manipulaci jsou Chytré vějíře i ideální zábavou na cesty- ať už do auta, vlaku či autobusu,…

 

   Stejně jako Roztančené fixy jsou i Chytré vějíře primárně určeny dětem od 5 let, ale i oni zaujmou i děti mnohem menší.

   Jedinou drobnou, opravdu maličkou, nevýhodou Vějířů je plastový šroubek, který drží listy pohromadě a zajišťuje jejich otáčení. Ten se totiž častým používáním povoluje a je potřeba ho občas dotáhnout, v krajním případě by mohlo dojít k jeho rozpojení a následnému rozsypání listů.

 


   A jestli bychom Roztančené fixy a Chytré vějíře doporučili ostatním? ANO ANO ANO !!!!
   Je to úžasná poučná zábava, která děti nejen zabaví, ale i nenásilnou formou naučí.
   A určitě by to byl i ideální dárek k Vánocům či narozeninám, takže jestli se poohlížíte po nějakém dárku, tak určitě by Vám neměli uniknou stránky www.kvido.cz 

   A samozřejmě naše velikánské "DĚKUJEME" patří těm, jež nám umožnili otestovat a objevit tyto úžasné produkty Albi.

0.0
Publikováno , přečteno 475x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie