Zobrazit přihlášovací formulář

Naučné chytré vějíře a roztančené fixy

Naučné chytré vějíře a roztančené fixy

Poprvé se nám do ruky dostaly naučné produkty Kvido od Albi. A byla jsem nadšená jak já maminka tak i mé děti, které testovaly s nadšením. Testovaly děti dcera 4 roky a syn 6let. Syn má vývojovou dysfazii, a tak máme doma spousty pracovních sešitu na procvičovaní grafomotoriky a dost často je boj něco vypracovat. Ukázala jsem mu pracovní sešit s roztančenými fixami a velmi mile mě překvapil, ihned sám od sebe začal plnit úkoly opakovaně a hlavně s nadšením! Již teď vím, že budu muset co nejříve zjistit, zda lze zakoupit náhradní fixy.

Pracovní sešit je skvěle zpracovaný - různé typy úkolů. Nejvíce se mi líbí, že v jednom sešitě můžu pracovat obě děti opakovaně.

Chytré vějíře jsou ideální i na cesty. K procvičování různých znalostí - zrakové vnímání, matematické a logické uvažování, koncentraci a pamět aj.

Již jsem navštívila webové stránky Kvido a byla jsem nadšená pestrou nabídkou naučných produktů pro děti různých věkových kategorii. Již teď vím, že brzy koupím další a další produkty Kvido od Albi a především budu doporučovat dál jako skvělý tip na procvičování grafomotoriky.

 

0.0
Publikováno , přečteno 459x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie