Zobrazit přihlášovací formulář

Testování

Testování

Testovaly dvojčata Jakub a Matěj..

Testování Roztančené fixy

Tak fixy kluky zaujaly natolik že se dohadovali kdo první udělá úkol. Pak se na sebe naštvali a pak když jsem jim to vysvětlila, tak udělali ústupek a už mám objednané druhé.   

Roztančené fixy určitě doporučuji a kluci už se těší na druhé aby mohli dělat úkoly zároveň.  Roztančené fixy doporučuji je to dobrá příprava do školy a další výhoda je že se zajímá fixy smazat a může se psát opakovaně. Jediné, co se mi nelíbí je mazání na fixy. Děti na to moc tlačí a tak jim houbička začala vypadávat. Doporučila bych výrobci, aby zvážil, jestli by nebylo dobře k balení přidat ještě třeba nějakou houbičku nebo něco podobného. Jelikož mám ještě starší dceru, která ve škole používá také mazací tabulku, používali jsme houbičku z tabulky.


Testování Chytré vějíře

Testování byla zajímavá zkušenost. Jen bohužel musím říct, že vějíře u našich dvojčat neuspěly.... Klukům je teď 5 a půl a nezaujaly je. Určitě si je prolistovali, ale vzápětí je odložili a ani jednoho nezajímaly. Možná až budou starší, nebo možná kdyby byly rozdílného věku aby se nehádali. Kluci mají vše po dvou a když je jedna věc tak se předhání kdo by ji měl první... 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 244x

Kategorie