Zobrazit přihlášovací formulář

Testování HIPP příkrmů

Testování HIPP příkrmů

Starší Kubík je jedlík, Matej toho naopak moc nespapá (možná proto, že mu starší nic nenechá 3).  Jelikož žárlivost u nás toho času vrcholí (tedy doufám, že horší to nebude), jedly a tedy testovaly oba kluci to samé z jednoho talíře 1.

Začaly jsme bramborovou polévkou a i když polévky moc nemusí (a popravdě jim je tedy ani nevařím), snědly ji bez váhaní. Mně si líbilo, že polévka byla krémová, husčí a tedy konzumace proběhla bez vylití a umazání všeho. Hipp bio boloňské špagety sice ubrus označily, ale snědly vše do posledné těstovinky.

Co mně mile překvapilo bylo srdíčko Mini Rigatoni se zeleninou ve smetanové omáčce. Tento druh těstovin neznám. Velikostně byly ideální pro mladšího který sice bude mít 18 měsíců, ale větší kousky je línej žvýkat a kousat.

kontrola složení

Kapsičkám nemám co vytknout. Chuťově dobré, příchutě zajímavé / neokoukané / dosud neochutnané. Mné, jako matce alias uklízečce vyhovavala především konzistence. Jsou docela husté a tudíž mladšímu většina nevyšplechla na oblečení a autosedačku jak má ve zvyku. 11

Ovocnou tyčinku dostal starší jako odměnu po očkování, podělit se s bráškem moc nechtěl.3

po očkování

Slazených nápojů jsem se je snažila dosud ušetřit. V létě to, ale jinak nešlo. Starší objevil kouzlo koktejlů, jak tomu říka, u mladšího jsme byla vděčná za jakékoliv tekutiny co požil.

Hipp bio ovocné šťávy jsou bez přidaného cukru, takže mi to přijde jako skvělá alternativa, když není v zimě čersté ovoce na připravu smoothie. Několik mám již objednáno v eshopu.

Ne, nebojte, nebudu vás zatěžovat jak jím každý příkrm a svačinka chutnal. Pošmákly jsi na všem a já měla dobrý pocit, že vím co jedí, že je vše v bio kvalitě, bez přidaných konzervantů a barviv. Navíc jsme neměla výčitky ze své několikadenní dovolené od vaření a mytí hrnců.

Jo, jako bonus, plastovou misku ze srdíček Hipp jsme využily jako nádobku pro svačinky sousedova kocoura.

 

Doporučujeme.

0.0
Publikováno , přečteno 589x

Kategorie