Zobrazit přihlášovací formulář

Testování HiPP

Testování HiPP

     V první řadě bych chtěla poděkovat za možnost testování :-)  Značku Hipp mám obecně jako oblíbenou co se příkrmů a drogerie pro děti týká.

     V testovacím balíčku jsme obdrželi variaci příchutí, které jsme doposud neměli a moc rádi je vyzkoušeli. Balíček obsahoval ovocné šťávy, ovocné tyčinky, kapsičky, polévky a hlavní jídla.

     Testování se zúčastnil náš 15ti měsíční syn a 8letá dcera, která vždy čekala co bráška nedojí, aby mohla také testovat.

    Hned při vybalování balíčku děti vyzkoušely ovocnou šťávu s mrkví. Tyto šťávy jsem nikdy nekupovala, protože odšťavňujeme doma ovoce a zeleninu ze zahrady. Šťávu děti vypily během chvilky, ochutnat jsem ale stihla. Chutnalo mě i dětem. Hlavně bez výčitek - 100 % Bio.

     N oběd si syn vybral rajskou polévku, do které jsem přidala těstoviny. Není velký jedlík, ale snědl více jak polovinu skleničky, což na něj je hodně. Takže mu evidentně chutnalo. Polévka byla velmi dobře ochucená a konzistence tak akorát (ani řídká ani hustá).

     Na odpolední procházku jsme na sváču vzali ovocné kapsičky velmi zajímavých příchutí: Hruška-jablko-mango-marakuje a jablko-banán-maliny. Ta první byla kyselejší, nicméně dcera s ní neměla problém. Kapsičky jsou Bio a bez přídavku cukru.

     Z hlavních jídel u nás Top boloňské špagety. Chuťově za mě, opět velmi dobře dochuceny, kousky tak akorát a vyzdvihuji úpravu párou. Jako bonus v misce tvaru srdce, u které dcera našla další využití.

    Závěrem bych napsala, že nemám co vytknout. Hipp příkrmy doporučuji maminkám, které si chtějí odpočinout od vaření nebo jet třeba na výlet :-) Děti měli kvalitní stravu a já jsem si bez výčitek dáchla :-)

 

 

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 599x

Kategorie