Zobrazit přihlášovací formulář

Testování Hipp

Testování Hipp

Jelikož máme s mojí dvanáctiměsíční Valinkou v oblibě výrobky od Hipp, bylo jasné, že se musíme přihlásit do testování výrobků této značky. 

Již od prvních příkrmů používáme hlavně výrobky od Hippu. Příkrmy Hipp jsou připravované z kvalitních bio surovin, jsou velmi chutné, bez přidaných konzervantů a barviv. 

V balíčku jsme objevili ovocné oplatky, kapsičky a šťávy, polévky a hlavní jídla jak v plastové mističce, tak ve skleničce.  

 

Hned ten den jsme v Valčou vyzkoušeli k obědu rajčatovou polévku. Polévka byla velmi jemná, krémová s výraznou chutí těstovin. Valeria mi většinou celou skleničku nesní, máme ji tak na dva dny, ale tuto polévku snědla na posezení. Ani se jí nedivím, dala bych si ji sama :-)

 

Při odpolední procházce jsem Valince dala k svačince ovocnou oplatku. Na oplatce je jedlý papír, tak si dítě neušpiní ruce a může si jí držet krásně samo. Oplatka je plná ovoce, bez přidaného cukru a oběma nám moc chutnala. Nakoupíme si je do zásoby, na procházky a výlety značka ideál. 

 

Valinka zatím moc džusy nepije, ale dala jsem ji ochutnat z každé lahvičky 100 % šťáv. Víc ji chutnala mrkvová jak jablečná, ale obě byly moc dobré a nebyly zbytečně nijak slazené. Dokonce jablečnou šťávu ochutnal můj sedmiměsíční synovec a snad poprvé se na pití nešklebil. 

 

Výrobky Hipp můžu jen doporučit. Pokud nemáte čas uvařit, jedete na výlet nebo prostě chcete zkusit něco jiného, výrobky hipp jsou skvělou alternativou. 

 

Tímto moc děkujeme za možnost zkusit pro nás nové výrobky značky Hipp. 





0.0
Publikováno , přečteno 584x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie