Zobrazit přihlášovací formulář

Testování HiPP - jídlo, svačinky, džusík

Testování HiPP - jídlo, svačinky, džusík

Předem tohoto článku bych chtěla poděkovat za možnost testovat příkrmy od HiPPu. Od 4.měsíců se snažíme do syna dostat něco jiného než jen mléko, nebo mléko s kaší.

Bohužel to účinek moc nemělo a syn prostě lžičkou papat nechtěl. 

Ačkoliv třeba mlíčko od HiPPu našemu jedlíkovi nevyhovovalo, tak první příkrmy od HiPPu ho uplně nadchly. Proto jsem se rozhodla se do testování přihlásit.

Balíček došel a strávník hned musel zjistit, že se jedná o jeho balíček :)

Musím říct, že mě moc překvapila velikost balíčku, zboží a hlavně rozmanitost druhů.

No co si budeme, balíček přišel dopoledne a tak toho maminka hned využila a nechala jsem Matýska, aby si vybral, co si dá dobrého. Vyhrála bramborová polívka (chápu to, já mam bramboračku taky nejraději). Hned po otevření a ohřátí jsem byla fascinována vůní a konzistencí polévky. Polévka byla krásně hustá a krémová. Zkusila jsem první lžičku, moc jsem tomu nevěřila, jak jsem již psala, malej není velkej jedlík a lžičkou si dá pár soust a končí. No, překvapil. Na první lžičku otevřel pusu velmi opatrně, aby zjistil, co že to vlastně dostane, párkrát žvýknul a polknul.... no takovou rychlostí jakou začal otvírat tlamičku na další soustu, jsem ani nestíhala nabírat na lžičku. I konzistenci však zvládl ručně vyzkoušet. Snědl celou skleničku! POPRVÉ!

 

Odpoledne jsme pak pokračovali ovocnou kapsičkou. Kapsička jabloko/banán/malina má svěží ovocnou chuť a je plná ovoce. S každým soustem opravdu člověk cítí, jaké ovoce obsahuje. Jedná se o úžasnou svačinku nejen na doma, i na cesty. Bohužel na tu již máme dvojitého strávníka, protože se okamžitě při otevírání kapsičky přiřítí i starší syn a chce taky :)

 

Druhý den jsme zkusili pitný režim. Matýsek tomu moc nedal, tak se hrdě zbytku skleničky ujal starší brácha. Ani si nedovolim napsat šťáva, protože co jsme ochutnali byl opravdu čistý jablečný mošt, mírně sladký a trošku kyselý, přesně tak, jak má být. No museli jsme ho koupit do zásoby.

Na závěr testování jsme ozkoušeli ovocnou tyčinku. Co je na ní asi nejlepší je, že je čistě ovocná a měkkoučká a druhá úžasná věc je jedlý papír, kterým je obalená. Matýsek nejen, že si mlaskal, když papal, ale navíc nebyl vůbec špinavý. Tyčinka se tak stala součástí našich výletů a návštěv, protože se jedná o rychlou a zdravou svačinku bez bordelu. :)

 

Ještě jednou moc za možnost vyzkoušení i dalších produktů značky HiPP a rozhodně budeme dále pokračovat v jejich využívání. Nyní už neHiPPujeme jen v koupelně, ale i v kuchyni a to ve velkém :)

0.0
Publikováno , přečteno 623x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie