Zobrazit přihlášovací formulář

Testování HIPP

Testování HIPP

Testování začalo úsměvně. Nejprve mi manžel nese balíček, že je zaplacený a co jsem zase objednala. Říkám o ničem nevím a když jsme krabici otevřeli hned nás osvítilo. Hipp na testování je tady. Tak jsme se do ho pěkně hned pustili.

Jako první jsme zkusili 100 % bio šťávu s jablkem. Naředila jsem ji přesně dle poměru a syn s nadšením zkoušel ale celkové nadšení vyprchalo po pár doušcích. Normálně syn vypije kolem 800 ml čaje, vody nebo nějaké šťávy během dne. Tady lahev byla celé odpoledne plná, jako kdyby se těšil na svůj večerní čaj. Ten do něj padl za vlast. Druhou 100 % bio mrkvovou šťávu jsme zkusili asi o 2 dny později. Tu jsem tedy nenaředila, že zkusíme jaký to bude mít úspěch takhle a ono ano. Hned byl o trochu víc ale ne svůj standard. Štávy tedy u nás velký úspěch neměli. Syn si dal raději vodu.

 

 

Hlavní jídlo jsme vzali první těstoviny ve smetanové omáčce se zeleninou. Syn je opravdový jedlík tady nám zůstalo přes čtvrtku v talíři a ještě je pořádně ošklíbal. Druhé bylo telecí opět s těstovinou, to do syna padlo ani jsem nevěděla jak rychle. Furt jen křičel mňam mňam a když jsem mu ukázala, že má snědeno koukal na mě trochu hladově. Největší úspěch u nás měli špagety. Stačila mu i porce a ještě si to vychutnával. Z krémových polévek tak nadšený nebyl.

Ovocné tyčinky jsou jedním slovem top, syn má tohle moc rád. A mě vyhovuje, že to nedrobí a je to rychlá sváča když není zrovna nic po ruce.

Kapsičky ovocné jsou skvělé opět mu moc chutnají. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že když to otočí vzhůru nohama tak to vyteče. Bylo by fajn kdyby tam byla nějaká membrána, která by tomu zabránila.

 

Za nás celkově můžeme Hipp doporučit. Nedávno jsme vyzkoušeli ještě sami bez testování a chutnal nám. Objevila jsem i německou stránku Hipp, ze které dovážejí i do České republiky věci, které u nás vůbec neseženete.

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 580x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie