Zobrazit přihlášovací formulář

Hipp testování

Hipp testování

Do testování balíčku od Hippu jsem se přihlásila se 13 měsíční dcerou. Pro mě novinkou od Hippu byly džusy a polévky, o kterých jsem doposud nevěděla. 

Měla jsem obavy, jaký úspěch výrobky budou mít, protože je dcera poslední dobou vybíravá, co se jídel týče. Ať už je to svačinka nebo oběd. Přičítám to růstu zubů. O to víc mě překvapila, s jakou chutí se do všech produktů pustila. 

Jako první jsme otestovaly zeleninovou polévku. Nebyla to klasická "vodová" polévka, ale pěkně hustá, takže dceru zasytila a další jídlo nebylo potřeba. Dceři chutnala, snědla celou skleničku, ale na mě, když jsem ochutnala, byla trošku slanější. Ale chuťově dobrá. 


Další den dostala k obědu skleničku s telecím masem. Chuťově byla dobrá, nadbytek soli jsem nepociťovala. Snědla opět celou bez mrknutí oka :-) 


Co se "srdíčkových" jídel týče, tam jsem se obávala, jaký budou mít úspěch, protože poslední dobou dcera kousky v jakémkoliv jídle nechce. Dávám to za vinu zubům, dříve ji kousky nevadily. Ale byla jsem překvapena, do jídla se pustila s chutí. Mě osobně přišlo jídlo (konkrétně těstoviny Rigatoni) opět slanější, ale naopak boloňské špagety byly velice dobré. 

Kapsičky hodnotit nemusím, ty jsou jedním slovem skvělé. Chutné, bez cukru a dcera je schopna sníst i dvě naráz. Ty určitě budu kupovat i nadále. Víc jak přesnídávka ve skle se mi na cesty osvědčily právě kapsičky, které nezaberou v tašce tolik místa. 

Pro mě novinkou - džusy - jsou příjemnou změnou po různých čajích a obyčejné vodě, které malé dávám. Nedokážu říct, která příchuť u nás vyhrála, obě jsou vynikající a poctivé, co se chuti týče. Ale kvůli dceři, která není ještě moc zvyklá na sladké, jsem ji oba džusy ředila vodou v poměru cca 1:3. 

Ovocné tyčinky známe již z dřívějška, ty dceři kupuju celkem pravidelně, proto i tyto hodnotím velice kladně a i u těchto zůstáváme i na dále. Na ven jako menší svačinka dostačující :-) 

Jsem ráda, že jsme se do testování mohly obě dvě zapojit a vyzkoušet i pro nás doposud neznámé produkty. Celkově značku Hipp hodnotím kladně a do budoucna určitě výrobky budeme kupovat dále :-) 




 

 

0.0
Publikováno , přečteno 563x

Kategorie