Zobrazit přihlášovací formulář

Kosmetika Avène Xera Calm A.D.

Kosmetika Avène Xera Calm A.D.

Testování kosmetiky Avène Xera Calm A.D. na Mimibazaru mi doporučila kamarádka.

 

Jako malá jsem měla atopický ekzém, který s pubertou překvapivě zmizel. Zůstala mi suchá pleť s červenými fleky v obličeji, které nejsou vzhledově ani pocitově příjemné. 

Svědění, pnutí pokožky bylo nepříjemné a měla jsem pocit, že se stále musím něčím mazat i když jsem byla namazaná.  

Vyzkoušela jsem celou řadu kosmetických produktů od různých kosmetických společností. Už jsem ani nevěřila, že se mi podaří najít nějakou vhodnou kosmetiku.

Kamarádka, když viděla na Mimibazaru testování kosmetiky Avène Xera Calm A.D. vzpomněla si na mě a doporučila, abych se do testování přihlásila. 

Mile mě překvapila celá řada Avène Xera Calm A.D. a především "Relipidační mycí olej", který mojí pleť zklidnit, vůbec nevysušil i když se používá s vodou.

"Zklidňující koncentrovaná péče" je skvělá na oční víčka, která vyživí a zůstanou krásně svěží. "Relipidační balzám" jsem vyzkoušela na obličej včetně krku a dekoltu a pokožka se sjednotila. 

Dále jsem balzám vyzkoušela i na ruce a světe div se. Stačí si namazat ruce jednou denně a nejsou vysušené a kůže není popraskaná, přestaly se dělat záděry atd.

Péče o pleť mě začala bavit a překvapilo mě i konstatování přátel i známých, že jsem nějak prokoukla. Co jsem se sebou udělala, že vypadám tak odpočatě a zdravě v této nelehké době.

Velmi mě to potěšilo a ráda bych řadu kosmetiky Avène Xera Calm A.D. doporučila všem a nejen lidem s atopickým ekzémem.

Před testováním           Po testování 

Před testováním                 Po testování

 

0.0
Publikováno , přečteno 818x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie