Zobrazit přihlášovací formulář

Avène XeraCalm A.D. - testování

Avène XeraCalm A.D. - testování

 

Atomický ekzém jsem měla v dětství, kdy mi postupně zmizel, ale navrátil se mi v dospělosti a od té doby zkouším všechno možné, abych jeho příznaky zmírnila. Jsem proto ráda, že jsem mohla vyzkoušet řadu XeraCalm A.D. od Avène, která je určena pro osoby trpící suchou pokožkou a ekzémem.

Ze všech produktů u mě nejvíce zabodoval relipidační balzám XeraCalm A.D. Používám ho nejen na ruce, kde ekzémem trpím nejvíce, ale i na obličej. Balzám se rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Pokožka je po něm příjemně vláčná a přestala být napnutá. Po pravidelném užívání na kůži ubyly i suché šupinky kůže. Kromě toho se mi i rychle zahojila rozpraskaná kůže. 

Zklidňující koncentrovanou péči používám párkrát denně jako doplněk k již zmiňovanému balzámu. Kůže po použití tolik nesvědí a produkt ji i celkové dobře hydratuje.

U relipidačního mycího oleje XeraCalm A.D oceňuji, že neštípe a pokožka po umytí není vysušená, jako se mi to po některých mycích produktech stává. Navíc má příjemnou konzistenci, pěnivost a není výrazně cítit.

V balíčku byla i termální voda Avène, tu používám na obličej během dne, když se chci trochu osvěžit.

Co se týká řady XeraCalm A.D opravdu jsem netušila, že ji budu moct vyměnit za dermatologem předepsané masti s léčivy. Jsem mile překvapená, že produkty (zejména relipidační balzám XeraCalm A.D.) dokáží působit celou noc a nevzbudí mě tak svědění a opětovné mazání rukou. Stav rukou se mi během krátké doby opravdu velmi zlepšil.

Jsem opravdu nadšená, že jsem mohla produkty vyzkoušet na vlastní kůži a určitě je nemám naposledy.

0.0
Publikováno , přečteno 745x

Kategorie