Zobrazit přihlášovací formulář

Testování dermokosmetiky Avène Xera Calm A.D.

Testování dermokosmetiky Avène Xera Calm A.D.

Do testování této kosmetiky jsem se prihlásila kvůli dcerce (rok a půl ). Už nekolik měsíců se potýkáme a řešíme ekzém, který má na tvářičkách. Je začervenalý, mírná krupička. A celkově má suchou pokožku. 

Dcerce jsem umývala tvářičky olejem. Ten se velice dobře aplikuje. Nádoba s pumpičkou mi vyhovuje.

Během dne jsem tváře natírala koncentrátem. Je příjemný, hned se vstřebává. Řekla bych, že zmírnil svědění. Na začátku testování byl ekzém tmavší, nyní je jen trochu růžový, i když mírná krupička tam ještě je.

Celé tělíčko jsem mazala balzámem. Také je příjemný a hned se vstřebá. Po tomto balzámu má dcerka opravdu hladší, jemnější kůži. Jen mi u něj trochu vadí balení. Tuba a zároveň pumpička. Vždycky jsem měla tendenci mačkat tubu, abych něco vymáčkla. Ale to je jen malý detail oproti tomu, co balzám dokáže. 

Také jsem používala termální vodu. Jen jí nemůžu dcerce rovnou stříknout na tvářičky. To se bojí. Musím na ruku a pak aplikovat na tvářičky.

              

Doba na testování byla docela krátká, ale určitá změna k lepšímu byla určitě vidět. Je to i vidět na fotkách. Ze začátku testování tváře červenější, nyní trochu růžové

Budu nadále s touto řadou pokračovat tak, jak mi bylo doporučeno. Věřím,  že se problému s ekzémem zbavíme.

5.0
Publikováno , přečteno 842x

Kategorie