Zobrazit přihlášovací formulář

Testování řady Avene - XeraCalm A.D

Testování řady Avene - XeraCalm A.D


Jsem atopik od narození a k tomu se mi začala projevovat alergie na kočky, alergie se projevuje právě atopickým ekzémem. Již jsem vyzkoušela několik dermatologických kosmetik, většinou jsem byla skeptická.  Řada Xera Calm A.D od Avene mě překvapila. 

Malý krém proti svědění skutečně omezí svědění během chvilky, což je velice ulevující pocit, balení je malé a dá se nosit stále u sebe. Aplikace je trošku horší, jedná se o nějaké speciální zavírání k ochraně krému v tubě, při tlaku ale musíte dávat pozor, aby vám na ruce nezůstala půlka tuby.

Krém na tělo a tvář má skvělé balení s aplikátorem ve tvaru pumpičky, což je dost praktické. Naprosto vítám univerzálnost krému. Tento krém se aplikuje dvakrát denně, což naprosto stačí (atopii jsem nyní měla lehčí).

Nejvíce si však pochvaluji mýdlo. Ač na olejové bázi, tak zároveň lehce pění, kůži nevysušuje, dá se použít na tělo i tvář, což je u mě velice významné plus. Aplikátor s pumpičkou ve sprše vítám.

Při pravidelném používání všech 3 produktů se ekzém velice, ale opravdu velice zlepšil. Oba krémy i mýdlo jsou velice příjemné, výrobky obecně hodnotím kladně.

Vítám též balení, krém je typická tuba, akorát s pumpičkou, takže žádné šroubování, aplikace je jednoduchá. Stejně tak sprchové mýdlo, kde je aplikace přes pumpičku též velice snadná.
Krém se musí nechat lehce vsáknout, pak ale nemastí.

4.0
Publikováno , přečteno 817x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie