Zobrazit přihlášovací formulář

Moje hubnutí s KetoMix

Moje hubnutí s KetoMix

Ahoj,

ráda bych nejdříve poděkovala mimibazaru za možnost testování KetoMix... vezmu to zodpovědně a budu se snažit a popsat vše, tak jak opravdu vnímám a cítím.


NĚCO MÁLO K SOBĚ:

je mi 39 (letos 40tiny), měřím 168cm a vážím 112kg 3

Jsem mamka dvou kluků (8 a 10let).

Od dětsví jsem vždy tíhla ke sportu a snažím se tomu i do teď. Bohužel mám již od dětství úchylku na sladký a s tím se snažím od té doby tak nějak stále bojovat.

Než jsem se vdala vážila jsem okolo 80kg a byla spokojená, postava pevná a oblečení mi také nedělalo problém. Bohužel s manželem se méně sportovalo, pak byly děti, a pak práce a stereotip. Nyní máme aspoň společné sporty, které jsem donutila manžela dělat..  jako kolo, lyže. Já jinak ráda  ještě plavu a co víc na podzim jsem s dětma začla běhat a tak nějak jsem našla cestu k tak nenáviděnému sportu z dětství.

No jinak proč jsem se přihlásila? Byl to takový impuls od kamarádky, která to chtěla taky zkusit, no jenže vybrali právě mě a já si celý týden říkám, že to je nejspíš i znamení se sebou něco udělat.. Je pravda, že chci dětem stačit, nechci funět při výšlapu do kopce nebo schodů a chci si bezproblému ostříhat nehty na nohou a samozřejmě chci to udělat i pro své zdraví.

Od KetoMix očekávám, že mě posune tím správným směrem ke stravování.. Nemám většinou problém s pravidelností a ráda jim i zdravá jídla, ovoce a zeleninu,ale holt to nedělám asi správně a samozřejmě i ráda zhřeším, proto kila jsou tam, kde jsou.

Balíček obdržím pravděpodobně v pondělí, takže od úterý 2.3. chci začít a během týdne vložím nějaké foto PŘED, tak mi držte palce...zatím jsem natěšená  1


 

Takže jdu s kůži na trh a vkládám foto PŘED, váha 111.8 kg.

Budu se fotit a vážit vždy v neděli, kdy mám vlastně i čas víc než v týdnu při práci.

Povedu si i tabulku mír, takže na konci pak vložím i jak to šlo na cm. 77 Hana

DEN 1.

Je za mnou skoro první den, začla jsem čokoládovou kaší, chuťově to není špatné, jen mám problém s tou konzistencí, ale to je asi otázka zvyku. Svačina koktejl ..byl prima.. k obědu pak dělaná včera večer omeleta s cuketou a hlívou + zeleninová obloha a svačina opět koktejl.. čeká mě už jen večeře a to vyzkouším některou z polívek. Vlastně chci napsat, že nepociťuji vůbec hlad, protože to pravděpodobně dost zasytí.. Zeleninu jsem se rozhodla jíst převážně k obědům a k večeři, protože jednak mi to k těm koktejlům a kaším něják nesedí a stejně nemám mezi jednotlivými chody čas. Oceňuji rychlé zpracování ..do práce si chystám hlavně ten oběd.. a zbytek v batohu s sebou, namíchám až na místě :-) 

 

Trocha toho vaření... od začátku po obrázcích.  9034

Proteinové bulky - vytvořené z odměrky na bulky a polévky (ty my nechutnají),tak super, že se dají využít aspoň takto, mazané ochuceným nízkotučným tvarohem.

Palačinky - božinku ty jsou nej..ty můžu pravidelně k snídani, ale jen když je čas, takže si je dopřávám hlavně o víkendu, s čekankovým sirupem a trochu tvarohu.

Proteinová omeleta - ty jsem si taky oblíbila, dá se k nim přidat vše možné a já je mám nejraději s žampioný, cibulí, paprikou.

Pizza - vytvořena z polívky nebo omelety, bohatě nazdobená, všim co zrovna doma máte za zbytky zeleniny.. + jsem dávala trochu mozzarely.

Zapečené Nachos s qukamole - no tak to je opravdu pecka, orestuji si cibulku, česnek, cuketku, lilek a pár žampíků, dám do zapekácí nádobky, na to Nachos s trohou mozzarely a je to žrááádlo, no a když máte po ruce avokádo, tak si udělat quakamole.

Muffiny - vytvořené z proteinové kaše, s trochou prášku do pečiva a někdy jsem přidala vejce, sladká varianta místo kaší a k snídani máznuté tvarochem posypané oříšky nebo borůvkama.

Houbový guláš s proteinovým knedlíkem - tady jsem si připadala, že doma u stolu sedím konečně s běžným jídlem, použité žampiony a knedlík podle receptu z ketomix poradny, je hrnkový do mikrovlnky a je hotový za 4 minuty, já si přidávala petrželku... prostě pecka. 

Omeleta alá míchaný vajíčka s restovanou zeleninou a celerovýma hranolkama, kousek kuř. masa k tomu. 

Omeleta na jiný způsob - upečená omelata v troubě na papíře, pak rozkrájená na proužky a přidaná k restované směsy (cibule, česnek, strouhaná cuketa aj..) milujuuu

Rizoto žampionové - vyrobené z konjakové rýže a žampionové polívky.

 


1. týden  

Je neděle a je tu moje první vážení i měření. Sice to není celý týden, protože jsem začla v úterý, ale jak jsem psala výše, čas mi to v týdnu moc nedovoluje. Takže další neděle už budou vždy po týdnu.

Shrnutí těch 5 dní zatím pozitivní - vyzkoušela jsem produkty, vím co mi chutná a co teda moc ne a zkusila z toho udělat další možnosti jídla. Co je úžasný je prostě ta jednoduchost přípravy, většinou smíchat 2 max. 3 věci a buď rovnou jíst nebo připravit během pár minut na pánvi, v troubě nebo v mikrovlnce. Na co si musím zvyknout je i více zeleniny - dost mě nadýmá, ale třeba to časem přejde. Asi druhý den mě navštívila šílená malátnost a motání hlavy, ale další den to bylo už v pořádku. No a co se váhy a mír týče: centimetry pociťuji nejvíce v pase, tam mi ubylo 5cm, jinak na ostatních partiích tak nějak na stejno.

No a váha, ta je momentálně po 5 dnech 108,9 kg, čili -2,9 kg 1 tak ahoj za týden H.


 2. týden

Další týden je za mnou, cítím se dobře, tento týden jsem zavedla i trochu toho cvičení v mírném posilování partií a běh. Vyzkoušela jsem také spoustu nových variant a receptů z KetoMix jídla. A co vede teda na plné čáře, je proteinové Nachos zapečené se zeleninou a k tomu krapet guakamole, viz foto v jídlech, místo kaší k snídani jsem si začla  občas dělat muffiny ... pak máznuté trochou tvarohu s čekankovým sirupem.. taky mňamka.  Ovšem následující týden bude pro mě asi zatěžkávací, protože se střídám s manželem na OČR a tudíž budu muset vařit pro děti a pro sebe a trochu se bojím.

Váha za tento týden je 107,2 kg, čili celkem zatím -4,6 kg, tento týden tedy o 1,7 kg lehčí. Vzhůru do třetího týdne H. 

 


 3. týden

Tak třetí týden mám za sebou a s ním i spousta pokušení v podobě vaření a pečení pro děti. No přiznám se, že jsem vařečku sem tam olízla, ale jak se říká, hlavně se z toho nehroutit a jet dál. Co se týká samotné diety.. poslední dobou mám problém do sebe dát všechny jídla, protože nemám kolikrát hlad, tak to do sebe vlastně tlačím, abych měla splněnou prodlevu mezi jídly. Zase jsem objevila spoustu dobrý jídel, které z KetoMix vyrobit.. jako třeba houbový guláš a k tomu proteinový knedlík, který je fakt vynikající a vy máte pocit, že jíte naprosto normální jídlo. No a celerové hranolky..taky velká mňamka... vše vloženo k jídlům pro představu. Tento týden mi připadalo, že se s mým tělem nic moc neděje, možná i proto, že jsem měla před menstruací, to prý kolikrát stopne úbytek váhy, tak jsem to přisuzovala tomu. 

Ale i přes to mě váha mile překvapila po tomto týdnu 105,4 kg, takže -1,8 kg tento týden a celkem tedy - 6,4 kg . Takže velká spokojenost a vzhůru dále do dalších týdnů, mimochodem jen mi pomale a jistě dochází zásoby 77 tak nám držte prosím všem palce, ať to zvládáme.

 


 4. týden

Je za mnou 4. týden, okolí si začlo všímat změn, což je pro mě samozřejmě velmi povzbuzující. Také mi v tomto týdnu dorazil nový balík s produkty Ketomix na další 4. týdny.  V něm spousty nových chutí a já jsem natěšená až vše vyzkouším. 

V tomto týdnu šla váha dolů zatím nejméně, možná vlivem menstruace... Kdo ví. 

Vložím během dne i foto po 4 týdnech, myslím že jde něco málo poznat. 

Musím taky poděkovat naší online skupince, kde si chatujeme s ostatníma testujícíma + vyživovou poradkyní, je to super podpora, rady a inspirace.

Takže dnešní váha ukazuje 104 kg, čili -1,4 kg za tento týden a  celkem po  čtyřech týdnech je to - 7,8 kg. Myslím, že jsem velmi spokojená. 


 5.týden

Zdárně jsem završila další týden a začla 6. týden. Co napsat, utíká to a ani mi už nepřijde, že držím nějákou dietu. Také zvažuji, že bych pomalu, ale jistě přešla do F2, což by už nebylo 5 KetoMix jídel, ale pouze 3 a 2 bych nahrazovala výživově zdravými jídly. V tomto týdnu jsem tak už učinila při 2 obědech, kdy jsem prostě měla libové maso a k tomu zeleninu a zjistila, že mi to docela dost vyhovuje.

Co se musím, ale přiznat, tak jsem v tomto týdnu i zhřešila, Velikonoce...děti...pečení. No prostě jsem snědla kousek beránka a ochutnala vajíčkovou pomazánku.Také jsem ale více sportovala, nicméně citím se dobře a to je důležité.

Váha za tento týden klesla jen o kilo, ale nečekala jsem víc. Takže váha nyní 103,1 kg a celkem úbytek zatím  - 8,7 kg. Snad tu 100 pokořím a budu dál pracovat na tom, aby šla váha pomalu a jistě dolů.


 6. týden

 Další týden je za mnou, utekl jak nic. Trochu začínám nezvládat přípravu jídel pro mě a pro děti, navíc když je týden hektický a po práci ještě lítate s chlapem po pohotovostích, tak jste ráda, že si v půl 9  večer sednete.

O tomto víkendu jsem přešla do F2, čili jím 3x denně ketomix jídla, a 2x denně běžná jídla, samozřejmě výživově zdravá a nízkosacharidová a myslím, že mi to i vyhovuje.  Líbí se mi na F2, že si můžu vybrat jaké 2 jídla nahradím běžnými, jestli to bude  oběd a večeře nebo oběd a svačina.. prostě zrovna, jak mám na co chut a vlastně i čas.

Váha za tento týden 102,6 kg a celkem úbytek zatím - 9,2 kg ...jde to pomaleji, ale jde to! Uvidíme, jak to půjde v F2. 


 7. týden

Moje testování se pomale a jistě blíží ke konci, já ale vím, že budu ještě chvíli pokračovat.

Předposlední týden zdolán a hooodně překvapil ač jsem od něj tolik neočekávala. Co bych chtěla určitě napsat, je to, že po celou dobu jsem vážila věci asi tak 3x, já na to prostě nejsem, takže zelenina byla vždy od oka a jak jsem to citíla sama se sebou, kolik toho pozřu.

V tomto týdnu jsem jedla především svoje obědy a další mé jídlo byly večeře a někdy svačiny, opravdu jsem si dopřávala vydatné porce restovaného kuř. masa se zeleninou nebo vaječnou omeletu se zeleninou, dokonce i tvarůžky na nizkosacharidovém pečivu no mňamka a spokojenost.. opravdu dokonale sytá.

Takže to překvapení ...dnes váha ukázala 100,7 kg, to je - 1,9 kg za týden a celkem - 11,1 kg, opravdu jsem to nečekala. ... ono to prostě jde 1


 8. týden

Takže poslední týden testování je za mnou. A za sebe musím říct ZVLÁDLA JSEM TO!!!!

Děkuji ještě jednou za možnost testování.

Co mi KetoMix dala, rozhodně mě naučila pravidelného stravování a hlavně i pití, naučila mě jíst více zeleniny a objevila jsem spousty chutných nových jídel.

Zjsitila jsem, že hubnou jde i bez hladovění, protože s KetoMix se cítíte opravdu sytí.

Jsem strašně ráda, že jsem mohla KetoMix testovat, nastartovala mě doufejme tím správným směrem a rozhodně to u mě není konečná, ale budu ještě nějáký ten týden jíst podle KetoMix.

Co mi vzala, no úplně nejvýstižněji to budou "přebytečná kila" ale take mi to vzalo například mé neustálé pálení žáhy, kvůli které jsem kolikrát nemohla ani spát.

Chtěla bych vzkázat ať už budoucím zákazníkům nebo čtenářům, že s KetoMix to opravdu jde, prvních 14 dní je trochu náročných, než si zvyknete a najedete na režim a stravu, ale když nepolevíte, výsledkem je úbytek kil a hlavně úžasný pocit.

Ano... to je to nejlepší, prostě se cítím báječně, je mi dobře, jsem lehčí, pohyblivější a zmizelo mi pár nešvarů. 

NO a výsledek po 8 týdnech, nyní váha 99,8 kg, čili úbytek rovných - 12 kg.

Na cm přes prsa -4cm, paže -3cm, pas -10cm, boky -8cm, stehna -6cm, lýtko -1cm. 45


 

5.0
Publikováno , přečteno 1533x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie