Zobrazit přihlášovací formulář

TESTOVÁNÍ - Čistící prostředky LARRIN

TESTOVÁNÍ - Čistící prostředky LARRIN

Čistící prostředky značky LARRIN - green wave

Značka Larrin je již nějakou dobu a je velmi známá.Docela často a ráda ji používám,opravdu umí se špínou "zatočit" a  vyčistí i zdánlivě nevyčistitelné.

Nyní přichází s řadou GREEN WAVE,která by navíc jako bonus k zářivé čistotě je i šetrná k přírodě.

Jako první jsem zatím vyzkoušela NANOEFEKT - Čistič skel,zrcadel a obkladů   

Jedním slovem - úžasný! A to nejen že vůně je taková že máte chuť vyleštit úplně všechno ,ale i efekt je "pecka" !!! Staré,zašlé zrcadlo dostalo opět svůj lesk a zrcadlo v koupelně,se po horké sprše opravdu nemlží.(což je vždy největší problém)

 

Takže se těším,čím překvapí další z testovaných výrobků.

Hodnoceni : *45cfvf****cvv***

Prostředek NA MYTÍ NÁDOBÍ

Opět nádherně voní a ruce po něm zůstavají hezky jemné.

Mastnota z běžně ušpiněného nádobí zmizla bez jakékoliv námahy.

Prostředek je dost koncentrovaný a tak stačí opravdu jen kapka na houbičku.Moc tedy nepění,ale opravdu umyje.

Možná bych uvítala menší balení aby se při aplikaci lépe drželo v ruce a nebo přelít do menšího dávkovače...třeba s pumpičkou .

Hodnocení :1

 

 

Nyní přišel na řadu OCTOVÝ ČISTIČ.

 

Na konvici vidíte jak moc byla zanešená. Po chvilce s ředěným octovým čističem byla konvice opravdu krasně vyčištěná a sklo bylo lesklé bez zákalu vodního kamene.

Hlavně nikde se nelinula nelibá vůně octu. Stačilo trochu přípravku a zbytek dolít vodou,nechala jsem stát asi 20 minut a pak jen vyvařila čistou vodou abych konvici vypláchla.

Hodnocení :1

 

Čistič koupelny

 

Velký pomocník při klasickém úklidu.

Nejen je to s ním "hračka" ,ale i krásně provoní celou koupelnu.Obklady se krásně lesknou a na vodovodní baterii v mžiku odstraní usazeniny.

Možná bych více uvítala větší rozprašovač-rozptyl .Takhle mi přišlo,že je to spíše proud. (ale to je jen můj pocit)

Hodnocení :1

 

REZ a vodní kámen

 

Tady tenhle pomocník se mnou cestoval k babičce a tak jsem zkoušela na zašlé staré umyvadlo. Dobře asi každý známe,že ať dělame co děláme, zub času se na umyvadle,které je staré podepíše. No a jak vidíte i když se babička snaží umyvadlo občas vyčistit ,zanedlouho se rez opět objeví. Larrin si s tím poradil a hlavně opět s vůní!!!

No a vedle umyvadla si poradil i se starým sporákem.Není to  rez,ale občas se prostě v kuchyni  zadaří a neco přeteče,něco připálí...

Bez většího drhnutí si s tím Larrin také poradil.

U tohodle produktu jsem nechala působit vrstvu a pak odstranila. Tím že to bylo hodně usazené,tek to chtělo více času. Každopádně výsledek stál za to!

Hodnocení:1

Celkové hodnocení:

Závěrem bych napsala,že u produktů LARRIN zůstanu.Jejich vůně čistoty a síla,je prostě super a tím ,že jsou šetrné k životnímu prostředí...co víc si přát 61

DĚKUJI ZA MOŽNOST SI JE VYZKOUŠET.

76

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 814x

Kategorie