Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze - Nákupy na Dáme jídlo!

Recenze - Nákupy na Dáme jídlo!

     Tento týden jsem měla možnost testovat nákupy v aplikaci Dáme jídlo. Mohla jsem vybírat mezi klasickými obchody s potravinami jako je např. Tesco a obchody s dárkovým zbožím a květinami.

     Pro první nákup jsem si vybrala Tesco Čakovice, který jsem využila k doplnění nápojů. Stránky obchodu jsou přehledné a nejvíc se mi líbilo, že obsah košíku je stále viditelný na liště vpravo.

 

      Nákup jsem měla brzy vybraný a objednaný, ale došlo k situaci, že jedna položka z mého seznamu už nebyla na skladě. Asi po 10 minutách od objednávky mě kontaktovala slečna ze zákaznické linky Dáme jídlo, aby mě o této skutečnosti informovala. Navrhla zrušení objednávky a poprosila mě o nový nákup a jako omluvu nabídla slevový kupón. Na podruhé se vše podařilo a po dokončení objednávky se objevila informace za jak dlouho můžu své zboží očekávat. Doručení bylo velmi rychlé cca do 30 minut. Kurýr nákup předal mezi dveřmi a popřál hezký den.

   

 

     Pro druhý nákup jsem si vybrala obchod Pralinkový Club. Tentokrát jsem vyzkoušela mobilní aplikaci a musím uznat, že jsem byla nadšená. Obvykle dávám přednost objednání na počítači, kde si mohu zboží lépe prohlédnout, ale v tomto případě mobilní aplikace nemá konkurenci. Je přehledná, krásně barevná a má i vtipné obrázky viz. kurýr už vyzvedl objednávku.

     Zboží bylo doručeno cca do hodiny, což se dalo předpokládat, protože Pralinkový Club není tak blízko mého bydliště jako Tesco Čakovice.Mobilní aplikace mě také informovala pípnutím, že objednávka dorazila na místo určení. Skoro současně zazvonil kurýr, který se představil celým jménem, což mě překvapilo. Objednané pralinky měl v termotašce, aby je přivezl v perfektním stavu. Také mi popřál hezký den a ať mi chutná. Velice příjemná zkušenost.

 

 

     Nákupy na Dáme jídlo mohu jen doporučit. Překvapila mě rychlost dodání zboží, příjemní kurýři a také průběžné informovaní o čase dodání. Zároveň jsem ráda za zkušenost se zákaznickou linkou, která opravdu funguje a je připravena vyřešit nenadálé situace k vaší spokojenosti.

 

 

 

 

5.0
Publikováno , přečteno 1871x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dáme jídlo 28. 6. 2021, 12:54
Dobrý den Petro, tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo. Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli. Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Věříme, že i Vám jsme takový čas přinesli. Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále. S přáním hezkého dne, Tým Dáme jídlo

Kategorie