Zobrazit přihlášovací formulář

TESTOVÁNÍ čistících prostředků LARRIN green wave

TESTOVÁNÍ čistících prostředků LARRIN green wave

Již nějakou dobu registruji čistící prostředky Larrin, rozhodně ne všechny jsou doposud vyzkoušela. Nyní zde máme řadu Green Wave - řada šetrná k životnímu prostředí. 

Jako první jsem vyzkoušela prostředek na mytí nádobí. Velice příjemná nevtíravá vůně, prostředek na nádobí není extra hustý ani vodový. Dobře nádobí odmastí. Nenechává po opláchnutí lepkavý povrch. O tom jsem byla hned přesvědčená, že vyměním za svůj současný.

Prostřed na mytí nádobí

Na čističe koupelny jsem se těšila. Kouplenu máme nově zrekonstruovanou, sprchový kout má čirou skleněnou zástěnu. Čistič skel, zdrcadel a obkladů s NANO EFEKTEM jsem použila na skleněnou zástěnu. Po vyleštění zástěny a následném sprchování nezůstávají na skle kapky ani mapy od mýdla či šamponu. Čistič s NANO EFEKTEM budu rozhodně kupovat dále. Zrdcadlo nad umyvadlem je krásně vyleštěné. Na druhé fotce je sprcháč focený přes zástěnu, je vidět, že žádné čmouhy se nekonají. 

KuopelnaKoupelna 1

 

Z čeho jsem měla obavy, byl Octový čistič. Ten obecně nemám ráda pro jeho specifickou vůni. Nicméně vůně není tak výrazná, rychle octový odér vyprchá. Octový čistič jsem zkušela na rychlovarné konvici. Povrch konvice je často umazaný asi tak jako v každé kuchyni, stačilo lehce namočit ubrousek, konvici otřít a je opět jako nová. Fotky jsou před a po aplikaci. Nechala jsem působit jen pár vteřin.

Dále jsem zkoušela Larrin na REZ a vodní kámen. Vyčistila jsem dřez po dopoledním vaření. Po nastříkání na dřez a kohoutek jsem nechala chvilku působit, potom otřela houbičkou na nádobí a vytřela do sucha. Rozdíl i z fotek je patrný. 

A v neposlední řadě je tu Tekutá soda, se kterou čistím odpady, lednici. Jsem ráda, že Larrin má řadu Geen Wave - také šetrná k přírodě

 

Celkově mě tato řada velice nadchla, jemná vůně, s výrobky se dobře pracuje. Co je fajn, jsou u stříkacích přípravků pojistky proti nechtěnému použití. To jiště ocení rodiče malých dětí. Za mě tutu řadu hodnotím velice kladně. Výrobce myslí nejen na funkčnosti, ale i na životní prostředí.

0.0
Publikováno , přečteno 580x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie