Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze Dáme jídlo - obchody

Recenze Dáme jídlo - obchody

Jako první jsem testovala obchod Dáme Nákup. Velmi mile mě překvapil sortiment, který obchod nabízel. Vybrala tedy jsem ovoce, nápoje a mražené výrobky. Příjemné bylo, že minimální hodnota nákupu byla 100 czk, a poplatek za doručení 39 czk. Největší pozitivum ale přikládám k rychlosti doručení, které nelze s jinými konkurenčními dodavateli porovnat. Objednávka z Dáme Nákup dorazila už za 20 minut, ikdyž bylo avizováno, že předpokládaná doba doručení bude 35-40 min. Z tohoto důvodu musel jít vyzvednout objednávku přítel, protože jsem nečekala takovou rychlost a myla jsem si vlasy :-) ...

 

Rychlost doručení a nízké náklady na dodání považuji za velké plus.

Kurýr byl prý milý a předání proběhlo v pořádku. Kvalita všech doručených potravin byla uspokojivá. Potěšil nás dárek v podobě bonbonů Haribo a 2 slevových voucherů na další nákup.

Jelikož byl parný den, osvěžili jsme se zmrzlinou s ovocem.

Jako druhý obchod jsem vyzkoušela řecké delikatesy Geek Market. Cena za doručení byla 49 czk. Sortiment nabízel nejen tradiční řecké speciality, ale také čokoládové dobroty, vína, kosmetiku anebo čaje.

Jako milovník sladkého jsem vybrala několik druhů luxusní čokolády a bylinný čaj z echinacey. Nabídka obchodu je vhodná i jako rychlý zachránce při potřebě obstarat pozornost či dárek. 

Doručení bylo opět předpokládáno v rozmezí 35-45 minut. Tentokrát jsem byla ale připravena zboží převzít sama :-) Kurýr dorazil asi během 30 minut. Byl milý, zopakoval mi mou objednávku a nákup mi předal.

Večer jsem si popíjela moc dobrý čaj.

Se službou jsem byla velmi spokojená a ráda ji  budoucnu pět využiji.

0.0
Publikováno , přečteno 1253x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dáme jídlo 21. 6. 2021, 15:39
Dobrý den Evi, tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo. Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli. Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Věříme, že i Vám jsme takový čas přinesli. Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále. S přáním hezkého dne, Tým Dáme jídlo

Kategorie