Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze testování obchodů v Dáme jídlo

Recenze testování obchodů v Dáme jídlo

Testování na Dáme jídlo v sekci Obchody.

 

Vzpomněli jsme si pozdě, takže jsem se na objednávání vrhla v pátek večer. Za mě byl velmi omezený výběr, takže jsme si nakonec vybrali na Sklizeno a Tesco Express. 

Bohužel hned u první objednávky jsem s aplikací nepochodila, sice jsem odškrtla, že objednávám na druhý den, objednávku jsem celou dokončila, zvolila dodání na sobotu, uhradila, ale appka nám nahlásila, že obchod je zavřený a dál jsem se nedostala. Druhý den jsem tedy objednávala nanovo.

Nová objednávka na Sklizeno proběhla už bez problémů. Vybrala jsem Ghí a med, obojí nám doma chybělo. Objednávka byla rychlá, produktů na Sklizeno není tolik, takže vybráno bylo rychle. Samotné zprocesování bylo jednoduché a kurýr tu byl do pár minut. Shrnuto, spokojenost.

 

Druhý obchod byl Tesco Express. Výběr základních potravin, které Vám doma chybějí, sortiment sice trochu omezený, ale pro ty, kteří si vzpomenou na poslední chvíli, určitě více než bohatě postačí. Potraviny řazeny velmi přehledně, doobjednala jsem to, co jsem již v pátek nestihla nakoupit. A opět kurýr bleskurychlý, takže opět palec nahoru. U Tesca mi navíc potěšila i cena, zboží se mi nezdálo o mnoho dražší než v klasickém obchodě.

Za vyšší cenu v podstatě doobjednáte cokoli a ruku na srdce, kdo z nás občas nezapomněl něco nakoupit? Kurýr vše doveze až před dům a vy si v trepkách zboží jen převezmete. Je to luxus a kdo by si jej rád čas od času nedopřál? 

Za mě má body mínus jen aplikace, která potřebuje odladit. Při zadání kuponu mi napsala, že jsem použila plno slev a z bezpečnostních důvodů musí nechat kupon odpočívat. Pak jsem narazila na problém zavřeného obchodu, přestože jsem odklikla, že objednávám na následující den. A do třetice se mi appka zasekla při "nedokončené výzvě" - neměl jsem zájem o zapojení, toto je defaultní záležitost z Dáme jídlo...

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 1606x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dáme jídlo 21. 6. 2021, 16:02
Dobrý den Katko, tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo. Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli. Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Doufáme, že i Vám jsme takový čas přinesli. Ve Vaší recenzi jsme zachytili otázku na funkčnost aplikace. Co se týče blokace kupónu, jedná se o bezpečnostní opatření, které jsme museli zavést z důvodu zneužívání kupónů ze strany zákazníků, nikdy však o nevyužitý kupón nepřijdete. Naše služba Dáme jídlo se zaměřuje na rychlé doručení v řádech pár minut. Z tohoto důvodu není možné si čas doručení plánovat. Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále. S přáním hezkého dne, Tým Dáme jídlo

Kategorie