Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze testování Dáme jídlo

Recenze testování Dáme jídlo

Při lenivém nedělním ránu se nám s přítelem nechtělo nic moc chystat na snídani a lednička lzela prázdnotou, proto jsme se rozhodli otestovat služby obchodů přes portál Dáme jídlo.

První objednávka směřovala do obchodu Sklizeno, který máme moc rádi. Objednali jsme si věci na snídani, jako například žitný chléb, mléko, farmářské jogurty a něco sladkého ke kávě. Objednávka přes portál Dáme jídlo nám nečinila žádný problém. Stránky byly přehledné, informace o produktech dostačující, jediné co bych vytkla je to, že sortiment nebyl kompletní. Nevím, jestli je to z důvodu začínajícího rozvozu z tohoto obchodu nebo zda to má nějaký jiný význam, ale musím říct, že nabídka byla velmi omezená a to i v případě naší druhé objednávky - tentokrát z Tesco Expres, kterou jsme učinili z důvodu běžného doplnění zásob potravin a drogerie do domácnosti.

V obou případech bych ale velmi ráda pochválila několik faktorů a to zejména rychlost doručení - Tesco Expres i Sklizeno nám bylo doručeno do cca 40 minut, ale musím podotknout, že jsme objednávali v neděli dopoledne a to bývají časy pro rozvoz kratší. Dále musím ocenit vstřícnost a ochotu kurýrů - z Dáme jídlo objednáváme poměrně pravidelně i restaurace a musím říct, že kurýři jsou vždy velmi milí a ochotní. Obě dvě objednávky byly pečlivě zabalené a chlazené potraviny byly opravdu studené.

V celku jsem tedy byla s oběma objedávkama velmi spokojená a určitě využiji možnost objednat si z obchodů přes portál Dáme jídlo i v budoucnu.

Tartaletky ke kávě z obchodu Sklizeno

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 676x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dáme jídlo 21. 6. 2021, 15:42
Dobrý den Terezo, tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo. Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli. Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Doufáme, že i Vám jsme takový čas přinesli. Ve Vaší recenzi jsme zachytili otázku na šíři sortimentu. Aktuálně rozšiřujeme sortiment v potravinovém segmentu a věříme, že v brzké době zde najdete vše, co vám dosud chybělo. Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále. S přáním hezkého dne, Tým Dáme jídlo

Kategorie