Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze z testování - Dáme jídlo

Recenze z testování - Dáme jídlo

Bylo mi velkým potěšením, že jsem byla vybrána na testování nákup potravin přes DÁME.JÍDLO.CZ. V první chvíli jsem se radovala - juchů něco dobrého si objednáme z nějaké dobré restaurace s rozvozem, ovšem ihned jsem zjistila, že přes DÁME.JÍDLO.CZ lze už i objednávat nákup potravin s dovozem do domu. Vybrala jsem a objednávku provedla na TESCO a SKLIZENO.

První nákup u Tesca proběhl bezproblémově, stránky jsou jednoduché, stručné s dostatečným výběrem potravin a pro mě rychlým nákupem pro rodinu. Čím větší výběr potravin, tím déle mi trvá objednávka :-) za cca 30min. už sympatický kurýr zvonil u dvěří.

 

Druhý nákup jsem provedla v obchodě SKLIZENO, tento obchod znám, občas tam nakupuji. I zde vše proběhlo bezproblémově, stránky opět stručné s dobrým výběrem potravin. U této objednávky se mi stalo, že od odeslání objednávky a doručení, které trvalo pouze 40min. jsem zapomněla, že mi má přijet kurýr s objednávkou. :-) Nejvíce jsem u nákupu ocenila, že u obou objednávek bylo doručení " co nejdříve". Tzn. nemusela jsem vybírat konkrétní den a čas. 

 

Věřím, že do budoucna se bude nabídka obchodu rozšiřovat. Již teď je velmi milé si zde nakoupit květiny, potraviny, alkohol aj. Za mě nákup potravin s dovozem přes DÁME.JÍDLO.CZ mohu vřele doporučit! Velká spokojenost!

0.0
Publikováno , přečteno 851x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dáme jídlo 21. 6. 2021, 15:39
Dobrý den Lucie, tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo. Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli. Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Věříme, že i Vám jsme takový čas přinesli. Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále. S přáním hezkého dne, Tým Dáme jídlo

Kategorie