Zobrazit přihlášovací formulář

Nákupy-Dáme jídlo

Nákupy-Dáme jídlo

Měla jsem  možnost otestovat nákupy s firmou Dáme jídlo.Vyřízení objednávky proběhlo v pořádku, jen mi chvíli trvalo,než jsem se přesměrovala na obchod - nabízené množství  obchodů ze kterých je možno objednat menší a některé nebyly zrovna aktivní a tudíž jsem objednávku dělala, až bylo možno.

Orientace v eshopu byla rychlá - vše přehledně rozděleno(nakupovala jsem v  Žabce a Tescu) rychlost dodání samotného nákupu byla rychlá,kurýr v pořádku dovezl nákup před dům, vše pečlivě připraveno v papírové tašce.

Určitě je to fajn možnost, když zrovna nemůžete jít na nákup a spěcháte s dodáním nákupu.Hodnotím kladně ,díky moc 

0.0
Publikováno , přečteno 830x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Dáme jídlo 28. 6. 2021, 12:55
Dobrý den Evi, tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo. Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli. Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Věříme, že i Vám jsme takový čas přinesli. Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky. Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále. S přáním hezkého dne, Tým Dáme jídlo

Kategorie