Zobrazit přihlášovací formulář

TESTOVÁNÍ PŘÍPRAVKŮ LARRIN

TESTOVÁNÍ PŘÍPRAVKŮ LARRIN

1. Larrin green wave OCTOVÝ ČISTIČ

Začala jsem tímto přípravkem, a to v kuchyni. Co se týče tohoto prostoru, kde se pracuje s jídlem, nemám ráda chemikálie a jiné přípravky zdraví škodlivé.

Po víkendovém vaření volal o pomoc - vyčištění nerezový sporák. Celou plochu jsem polila neředěným přípravkem a nechala chvíli působit. První dobrá zpráva, čistič je octový, ale vůně je příjemná. Žádný štiplavý odér, který by byl pro můj citlivý nosík nepříjemný. Hadříkem jsem otřela přípravek a všechny fleky a zbytky jídla zmizely. Napečené skvrny okolo plotýnek jsem vzala houbičkou a musím říct, že i ty šly v pohodě vyčistit.

 

 

Jako druhá šla na řadu mikrovlnná trouba. Opět nečistoty jako mastnota, naprskané jídlo i lehký zápach je fuč. Nerez se pěkně leskne.

Také jsem potřebovala vyčistit rychlovarnou konvici. Na dně již byl usazený vodní kámen. Tudíž jsem do ní nalila trochu octového čističe a před očima mi vodní kámen mizel. Byla to opravdu chvilička. Ještě jsem ji houbičkou namočenou v octové vodě očistila zvenku a konvice je jako nová.

 

HODNOCENÍ: super

2. Larrin ČISTIČ KOUPELNY

Umyvadlo, které bývá běžně od mýdla, zubní pasty, vodního kamene jsem postříkala přípravkem a po krátkém působení setřeno houbičkou. Vše čisté, lesklé, bez stop a kapek vody.

 

Také jsem zkusila očistit tímto přípravkem obklady a spáry za umyvadlem, ale tady mi přišlo, že se nic neděje, že jsou stále stejné.

Tento čistič je v nádobce s rozprašovačem, kde si můžete nastavit běžný rozprašovač nebo pěnový rozprašovač- foam. Já použila tento. Bohužel po pár stříknutích mi tekl přípravek po ruce... Nevím, zda je to tím, že je nový a plný, nebo to tak bude téct neustále. Mám zkušenost s některými aplikátory, že to takto dělají.

HODNOCENÍ: umyvadlo - super, obklady a spáry - nic moc

3. Larrin green wave TEKUTÁ SODA

Skvrny od kávy na šatech. Do teplé vody jsem nalila trochu přípravku a nechala působit cca 1/2 hodiny. Po té jsem dala do pračky. Flíčky jsou fuč. Paráda:-) Mám radost, už jsem si myslela, že jsou šaty zničené...

 

 

 

Přitom, když jsem měla napuštěné umyvadlo, jsem zjistila, že špatně odtéká odpad. A zde jsem dala šanci opět tekuté sodě. Do odpadu jsem nalila horkou vodu a po té tekutou sodu. Nechala působit a po cca 15-20 minutách opět prolila horkou vodou. Jak vidíte na fotce, odpad je čistý, průchozí. Po zápachu ani památka. Spokojenost.

Teď ano, ale po 2-3 dnech jsem si všimla, že při větším proudu vody odpad opět neodtéká ideálně. Po použití agresivnějšího prostředku se mi to tedy nestává, to vydrží mnohem déle. Beru ale v potaz, že je to ekologický přípravek, tak nemůže být asi tak silný.

HODNOCENÍ: skvrny - super, odpad - dobré

4. Larrin green wave NA MYTÍ NÁDOBÍ

Vzhledem k tomu, že máme doma myčku, nádobí v ruce moc nemeju. Je to jen pár kousků nádobí, které do myčky nedávám, např. oblíbené hrnečky, víko od tlak. hrnce, pánvičky apod. Právě zde jednu mám, tak vyzkouším, jak si přípravek poradí s mastnotou. Kapka přípravku a mastnota s připečenými zbytky jídla jsou pryč. Žádný upatlaný lepavý povrch, vše je odstraněno. Příjemná jemná vůně, tak to se mi líbí. Balení je litrové, tak odlévám do dávkovače a zbytek jede se mnou na chatu, kde myčku nemám. Super! Věřím, že tam najde své uplatnění a vyčistí i jiné věci než je nádobí.

 

HODNOCENÍ: super

5. Larrin NANO EFEKT - čistič skel, zrcadel a obkladů

Přípravek, na který jsem se těšila. Vyčistila jsem s ním všechna zrcadla v bytě. I po pár dnech jsou stále pěkně čistá. Zrcadla, které máme na skříních bývají častěji ohmataná. A samozřejmě ta, u kterých se s děvčaty malujeme :-)

S přípravkem jsme vyčistili i skla v autě. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží čistá. Zatím jsou po pár dnech stejná, ale nepršelo a nikde jsme pořádně nebyli, abych zhodnotila. Po víkendu napíšu, jak bude vypadat čelní sklo po dlouhé jízdě. Mrzí mne jen, že už není zima, abych zjistila, zda se skla zamlžují nebo ne. V létě se to většinou neděje :-) Každopádně zrcadlo v koupelně se nezamlžuje. Zkoušela jsem na něj i dýchat a nic. Fakt nic.

Také obklady nad vanou jsem otřela a je to lesk jak blesk.

Vůně je velice jemná, fajn.

HODNOCENÍ: super

6. Larrin REZ A VODNÍ KÁMEN

Přípravek v kombinaci rez a vodní kámen si normálně nekupuji. Rez nikde nemáme. Zde jsem přemýšlela, kde ho použiju. Přípravek jsem odzkoušela na vaně, kterou běžně čistíme tekutými krémy od jiné značky. Vanu jsem pošplíchala rozprašovačem a již po chvíli bylo vidět, jak přípravek stéká a uvolňuje se i špína. Měla jsem radost, ale jen do té chvíle, než jsem se začala naklánět nad vanu a čistit ji. Přípravek je extra silný! to bylo vidět, ale bohužel i cítit. Začala jsem kašlat a vanu musela dočistit dcera, protože jsem to nedávala. Za chvilku byl zápach všude v bytě. Tak jsme ho vyhnaly průvanem. Vana je ale krásná.

 

 

 

HODNOCENÍ: super, odér silný, dráždivý

 

A co říct na závěr? 

Děkuji mimibazaru za tuto zkušenost a možnost vyzkoušet přípravky od Larrinu. Určitě doporučuji vyzkoušet a věřím, že Vám moje recenze pomohou v rozhodnutí koupit si některý z testovaných přípravků.

 

0.0
Publikováno , přečteno 11839x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie