Zobrazit přihlášovací formulář

Zkušenosti s nákupy - Dáme jídlo

Zkušenosti s nákupy - Dáme jídlo

Měla jsem možnost vyzkoušet nákupy z obchodů přes aplikaci Dáme jídlo. Tuto aplikaci znám, jen jsem si vždy objednávala jen jídlo z restaurací. Obchody byla pro mě novinka.

Výběr z obchodů byl docela komplikovaný, nákupy nabízí jen pár obchodů. I tam je ale důležité koukat na ceny zboží (některé mají docela vysoké ceny) plus kolik si účtují za dopravu. 

Jako první jsem si vybrala Žabku. Stránky mají přehledné, výběr zboží docela omezený. Doprava stála 49,- , co se mi zdá v pohodě. Při objednání mi ukazoval čas doručení 40 - 50 min. Na moje veliké překvapení byl u mě kurýr už za 15 min. Byl moc milý, nákup mi přenesl až ke dveřím.


Druhý nákup jsem udělala v obchodě Party box. Tam už cena za dopravu byla 149,- no ceny docela přiměřené. Zboží se mi vybíralo dobře, stránky jsou přehledné. Doba doručení byla avizována 30 min, kurýr tento čas dodržel. 

 

Závěr: na běžné nákupy dle mého názoru tyto obchody nevyužiju, no jako nouzovka jsou super. Vyberete, zaplatíte, kurýr vám to přiveze až domů. Uvítala bych ale širší nabídku obchodů s potravinami a drogerii. Protože v mé lokalitě je na tento sortiment zaměřená jen Žabka.

Každopádně ale tento nápad s obchody oceňuji, vidím v tom do budoucna docela velký potenciál.

 

 

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 715x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie