Zobrazit přihlášovací formulář

Vzpomínka na dětství a hodiny společné zábavy

Vzpomínka na dětství a hodiny společné zábavy

LEGO® patří k dětství…

Ale, co když vám LEGO® připomene vaše dětství? Tohle se mi stalo, když jsme s dětmi rozbalili balík s LEGO® Super Mario™. Hned se mi vybavilo, jak jsme kdysi s mým bratrem hráli hru Super Mario na nějaké staré herní konzoli. A teď poznají Super Maria i moje děti, ale úplně v jiné formě.

    

Dostali jsme na testování horkou novinku LEGO® Super Mario™ Dobrodružství s Luigim 71387 - startovací set. Kluci mají doma už hodně stavebnic Lego, ale tohle je tedy úplně něco nového a jiného! Interaktivní set s figurkou Luigiho (nebo Maria) dává okamžitou zpětnou vazbu a je tak o zábavu postaráno. Figurky klasicky sbírají mince za plnění úkolů. Dráhu pro vaší hru si můžete sestavit podle návodu nebo nechejte volnost své fantazii a dráhu si upravte podle svého. Počet dílků v balení je 280. Potřebujete jen dvě AAA baterie a zábava může začít. Figurky mají LED displej - mění se obličej a hlavně se ukazují nasbírané mince. Díky reproduktoru na figurce nechybí ani zábavné zvuky. Pokud si pořídíte Luigiho i Maria, tak zjistíte, že figurky spolu "komunikují".

     

Pomozte Luigimu překonávat překážky a plnit úkoly a užijete si hodiny zábavy. Sada je doporučována od 6 let, ale zvládnou ji sestavit i pochopit mladší děti. Náš Jonášek má 4 roky a krásně si s tím také vyhraje.

Tuto startovací sadu můžete nyní pořídit v Pompo za opravdu akční cenu https://pompo.cz/product/2271387/lego-r-super-mario-tm-71387-dobrodruzstvi-s-luigim-startovaci-set/?lang=cs

Samozřejmostí je možnost dokoupení dalších doplňujících setů, které zaručí další úrovně zábavy.

Shrnutí LEGO® Super Mario™ Dobrodružství s Luigim 71387

  • 280 dílků
  • velká postavička Luigiho s LED displejem a reproduktorem
  • napájení 2 x AAA (není součástí balení)
  • hodiny zábavy zaručeny
5.0
Publikováno , přečteno 8031x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie