Zobrazit přihlášovací formulář

Testování plenkových kalhotek Bebelo

Testování plenkových kalhotek Bebelo

Podařilo se mi dostat se k testování plenkových kalhotek Bebelo Care Pants Junior 5 (38 kusů). Měla jsem o testování velký zájem, protože používáme plenkové kalhotky Albert Happy Baby vel. 5. V balení mi dorazily dva balíky, tedy 76 kusů, což je na testování opravdu hodně. První srovnání je cenové. Tedy Albert vychází při koupi v akci 40 kusů na 199 Kč, Bebelo 38 kusů za 249 Kč. Ale to nevadí, cena není rozhodující 45

Po rozbalení jsem necítila žádný chemický zápach, nic, takže naprosto super. Rozdíl v kalhotkách je váhově 1 kg (tedy Albert jsou od 12 kg, Bebelo od 11 kg). Rozdíl ve velikosti je asi 1 cm na výšku, což vůbec nevadí. 

Plenky slibují 12 h pocit sucha a pohodlí. Myslím, že ano. Když dítě nepije extrémně na noc, tak krásně vydrží. Co mi však vadí je absence detekčního pásku, že je plenka počuraná. A také, že u vrchního lemu chybí na zádech kus buničiny a je tam jen ta tvrdá páska, takže dítě má na zádech rovnou pásku a může škrábat. Když jsem plenky otočila, tak vnitřní strana je zcela totožná s plenkami Albert. A to i při bližším zkoumání materiálu.

Pro mě jsou tedy naprosto stejné, jako Happy Baby z Alberta, jen vychází o něco dráž.

0.0
Publikováno , přečteno 448x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie