Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze na plenky Bebelo pants velikost 5

Recenze na plenky Bebelo pants  velikost 5

Zdravím všechny. Rozhodla jsem se po několika dnech testování plenek Bebelo Pants napsat recenzi a mou zkušenost s těmito plenkami. Na podkladě informací, které jsem dodala nám byla doporučena velikost 5 s možností výběru mezi klasickými plenkami a plenkovymi kalhotkami. Jelikož je syn dost aktivní, tak jak pro jeho pohodlí, tak pro rychlé oblékání jsem volila kalhotové pleny.

1. Den 

Testovali jsme přes den. Syn do pleny namočil zhruba 3x a plena byla promočená, ale jelikož syn je převážně na plenách, tak bych očekávala že vydrží více. Co se týče materiálu, tak je příjemný na dotek a nožičky hezky obepíná. Bohužel pleny rychle protečou a musím měnit, jak pleny, tak i oblečení.

Další dny jsem se rozhodla testovat v noci.

Syn chodí spát kolem 22. hodiny a před spaním mu pravidelně dávám čistou a suchou plenu. Plena vydržela zhruba 2-4 hodiny a poté se promočila, takže kromě výměny pleny jsem měnila i oblečení. Což by se u plenek stávat nemělo. 

Co se týče plenek na stolici, tak také se na ně člověk nemůže spolehnout, jelikož syn byl pokakaný a pleny nevydržely a propustily obsah. Byli jsme zrovna na hřišti a syn si hrál, když jsem si všimla, že má na kalhotech v oblasti zadečku fleky. Myslela jsem si, že je to z vlhkosti venku, když jezdí na klouzačce, ale po chvíli jsem zjistila, že pravděpodobně propustila plena obsah. Šlo jsme tedy ihned domů, kde jsem ho musela prebalit a převléknout. 

Můj závěr zní asi takto: plenky bych doporučila maminkám, kterým děti již chodí na nočník a nebo WC a stane se jim občas nehoda, že to nestihnou, ale určitě bych nedoporučovala maminkám, které mají dítě z velké části na plenkách a berou to jako hlavní věc u dítěte. Plenky nevydrží dlouho, často se promočí. Určitě bych volila větší absorbční vrstvu. Co se týče pásku na přelepení pleny, tak se mi několikrát stalo, že se zachytil za oblečení a držel tam.

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 2588x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie