Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Pevnější prsa? Víme, jak na to

Pevnější prsa? Víme, jak na to

Kdo má rovné vlasy, chce vlnité, kdo má kudrny, netouží po ničem jiném než po poddajných a jemných rovných vlasech. A s našimi ňadry je to podobné. Velikost, pevnost, tvar... vždycky bychom věděly, co vylepšit. Pokud nechceme investovat do nákladných a invazivních operací, můžeme volit cestu přirozenějšího zpevnění. A rozhodně se nemusíme nijak omezovat, stačí sem tam poupravit aspekty naší životosprávy a je to.

Tvar, velikost i pevnost našich prsou je ovlivněna neuvěřitelnou spoustou věcí. Patří mezi ně samozřejmě genetika, ale taky naše váha a její kolísání, životní styl, svalová hmota, podíl tuku na naší hmotnosti a tak dále.

  • Pokud patříte mezi kuřačky, pozor. Kouření obecně ovlivňuje pevnost pokožky, nejen, že když kouříme, dělají se nám více vrásky, ale „povoluje“ kůže na celém těle. Takže – dokud není škoda úplně napáchaná, přestat kouřit by měl být krok číslo jedna! A to zdaleka ne jen kvůli pevnosti našich prsou.

Tři aspekty krásných prsou

S velikostí nic moc nenaděláme. Pokud se nechystáme přibrat nebo zhubnout, celkový vzhled našich prsou můžeme ovlivnit pevností pokožky a „výplní“ svalem. Co všechno můžeme dělat pro plnější dekolt?

Svaly. Prsní svaly jsou něco, co spousta žen podceňuje. Jejich tréninkem, zpevněním a zvětšením ale logicky dojde ke změně rozmístění tkáně našich ňader. Ta se nadzdvihnou a opticky zvětší, i když to, co se zvětšuje, je sval pod nimi. Tipy pro větší prsní svaly: Aby prsní svaly ovlivnily vzhled našich prsou, musíme je nejen aktivizovat, ale posléze také pracovat na jejich objemu. Jako první a vynikající dlouhodobý krok by mohlo posloužit pravidelné plavání. Protože sty prsa se tak nejmenuje pro nic za nic. Dále pak můžeme v domácím prostředí vyzkoušet kliky a různé cvičení s vlastní váhou, pokud ale budeme chtít něco izolovanějšího, měly bychom zamířit do nejbližšího fitness centra. A nechat si poradit.

Pevnost pokožky. Tkáň v našich prsou ani svaly nezmůžou všechno, pokud nedrží v pevném „obalu“. A na pevnost a pružnost pokožky musíme jít jak zevnitř, tak zvenku. A zvenku nám poslouží nádherně mandlový nebo olivový olej, popřípadě gel z Aloe Vera. Stejně, jako pečujeme o pokožku rostoucího bříška v těhotenství, měly bychom pečovat také o naše prsa – mazat je jednou denně by mělo být minimum!

  • Maska pro pevnější prsa – vaječný žloutek a okurka. Vložte do mixéru půlku okurky (i se slupkou) a dva vaječné žloutky. Rozmixujte dohladka a směs naneste na pokožku prsou až pod klíční kosti. Nechte působit zhruba hodinu, umyjte vlažnou vodou. Zkuste opakovat každý den po dobu jednoho týdne – a uvidíte výsledek!

Strava a výživa. Aneb všechno souvisí se vším. Potřebujeme dostatek bílkovin, aby se nám budovaly svaly. Potřebujeme vitamíny a minerály, aby byla zdravá, pevná a pružná naše pokožka. A potřebujeme nálož antioxidantů, abychom odolávaly škodlivým vlivům zvenčí a tedy i předčasnému stárnutí pokožky.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie