Zobrazit přihlášovací formulář

Ideální péče po opalování? Přírodní oleje!

  • Publikováno:
Ideální péče po opalování? Přírodní oleje!

Léto je pro nás časem odpočinku, koupání a opalování se. Opálený vzhled je pro mnohé z nás symbolem zdraví, krásy a přitažlivosti. Při opalování na slunci i soláriu bychom však měli myslet na to, že slunce pokožku vysušuje. Po každém pobytu na slunci je potřeba pokožku náležitě hydratovat za pomoci kvalitní kosmetiky. Co takhle sáhnout po kosmetice s typicky českým ovocem?


Přírodní zdroj betakarotenu

Meruňky patří mezi tradiční symboly léta – jsou plné slunce, zdraví a vzpomínek na dětství. Najdete je skoro na každé zahrádce. A není divu. Meruňky se řadí mezi nejzdravější ovoce vůbec, navíc ve 100 gramech obsahují jen 57 kalorií. A víte, proč mají zlatavě oranžovou barvu? Tyto plody obsahují velké množství betakarotenu – minerálu, který prodlužuje opálení. Také olej lisovaný za studena z meruňkových jader, který má vysoký obsah všech druhů vitaminu B a A v přírodní formě, si v poslední době oblíbili labužníci na celém světě.

Hýčkejte svou pleť s meruňkovou kosmetikou

Zvláčňující, regenerační a hydratační meruňková kosmetika od české značky Manufaktura nabízí především na pečující produkty pro hýčkání pokožky v letním období. Využívá blahodárných účinků meruňkového oleje, výtažku z meruňkové dužiny či přírodního peelingu z meruňkových pecek.

 

Ideální péče po opalování

Zvláčňující a regenerační meruňkový olej získávaný z jader je ideální k péči o jemnou, suchou a citlivou pokožku. Obsahuje vysoký podíl nenasycených esenciálních kyselin a cenné vitamíny A a E. Preventivně působí proti stárnutí pokožky, napomáhá při léčbě různých kožních nemocí – akné a ekzémů. Zklidňuje sluncem namáhanou pokožku po opalování. Výtažek z meruňkové dužiny dodává pokožce potřebnou hydrataci.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

vycky333 31. 7. 2018, 22:43
Zajímavý článek a velmi praktické rady :) Určitě si nějaký olej pořídím.

Kategorie