Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Binec v bytě, šťastné dítě?

Binec v bytě, šťastné dítě?

U dřezu se navršilo nádobí od oběda, batole si už zase převrhlo misku s mrkví na tričko a vy jako starostlivá máma hned plníte pračku. Když už poněkolikáté za den otevíráte chemický prostředek a sypete ho do útrob myčky i pračky, nemáte nejlepší pocit. Ale co, teď je akutně potřeba vše vyčistit. Tušíte, že životní prostředí plné neodbouratelného odpadu nevytrhnete pouhým bojkotem plastových sáčků, ale nemáte čas a energii se nějak víc angažovat. Máme pro vás dobrou zprávu – nepotřebujete zvláštní dávku ani jednoho. Stačí upravit své návyky, až příště půjdete nakupovat.

 

Téma ekologie, ohleduplného nakládání s vodou, jídlem a odpadem, rezonuje mezi maminkami čím dál víc. Bez námahy a omezování můžete v každodenním životě nahradit běžnou kosmetiku a drogerii produkty, které vyšly z přírody a nezanechají široko daleko těžko odbouratelnou stopu. Znáte složení svého prostředku na mytí nádobí, víte, v jakém pracím prášku perete, čím se myjete, čím myjete svoje dítě a co vše tím ovlivňujete?

V obchodech jsou pracích prostředků, sprchových gelů, šamponů či prostředků na nádobí plné police. Výroba běžných prostředků většinou probíhá tak, že výrobce sáhne po levných ropných složkách a po složkách, které mají silné účinky. Čas a peníze však ušetří tam, kde byste nikdy neměly dělat kompromisy – totiž na úkor respektování potřeb lidské kůže. A co teprve jemné dětské pokožky, která vyžaduje zvláštní péči.

Pokud přemýšlíte nad tím, jak připravit rodině zdravější domov, a nechcete se před regálem v obchodě rozhodovat pouze podle hezkého obalu či ceny produktu, sáhněte po ekologickém výrobku. Alternativu z pečlivě vybraných přírodních složek a jejich kombinací, které dohromady tvoří účinnou recepturu respektující zdraví, představuje značka Feel Eco. Na podlahu umytou pomocí jejího čističe se nemusíte bát pustit batole – povrch je dokonale čistý a nehrozí žádné chemické výpary ani poletující částečky silné syntetické vůně, které jsme nuceni vdechovat po otevření běžného čisticího prostředku.


Až budete příště krájet dětem na svačinu jablíčka, nezapomeňte je omýt. Pomoci vám s tím může prostředek Feel Eco, který je přímo určený k mytí nádobí, ovoce a zeleniny. Spolehlivě z povrchu odstraní všechny postřiky a nečistoty včetně vosků a díky přírodnímu složení zbytečně nezatěžuje odpadní vodu.

Pračka se u vás nezastaví a děti neustále přicházejí s novými odolnými skvrnami na tričku či na kolenou? Ve Feel Eco se připravili na všechno – nezaskočí vás tak mrkev, tráva ani bláto. Ať už dáváte přednost prášku či gelu, už nemusíte řešit dilema, jestli dát přednost vysoce účinnému nebo k citlivé dětské pokožce šetrnému prostředku. Výrobky řady Feel Eco Baby jsou dermatologicky testovány. Obsahují složky rostlinného původu bez přidaných vůní a konzervačních látek, které bývají nejčastějšími nositeli alergenů.

Rozmazlování si zasloužíte také vy – maminky, na které Feel Eco myslelo, když ladilo receptury na dermatologicky testované sprchové gely a šampony z přírodních látek, s neutrálním pH šetrným k pokožce.

Starosti si nemusíte dělat ani s obaly – všechny jsou, pokud možno papírové nebo z recyklovatelného plastu. Pokud chcete životnímu prostředí ulehčit ještě více, používejte obaly opakovaně. Feel Eco se vám v tom snaží vyjít vstříc a podporuje stáčený prodej tekutých výrobků do vlastních donesených nádob.

Feel Eco se neustále vyvíjí, aby vám nabídlo smysluplnou alternativu – chránit životní prostředí a zdraví celé rodiny. Aby byl pro vás život v souladu s přírodou přirozenou a tou nejpříjemnější volbou. www.feeleco.com

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie