Zobrazit přihlášovací formulář

Na čem spí vaše děti?

  • Publikováno:
Na čem spí vaše děti?

Jako dospělí v noci regenerujeme, odpočíváme a nabíráme síly do dalšího dne. Děti toho ale ve spánku stihnou ještě víc. Třeba růst nejrychleji z celého dne. Zdravý spánek je proto zásadní pro jejich vývoj. Jak jim vybrat tu nejlepší matraci? Poradíme vám.
 

Matrace pro miminka

Spokojené a prospívající miminko, které poklidně spinká celou noc. A vy díky tomu také. Navíc s vědomím, že je v bezpečí a má ty nejlepší podmínky pro to, aby rostlo jako z vody. Zní vám to lákavě? Každý drobeček je jiný a jeho uspávání má svá specifika. Vedle ale nešlápnete s matrací z vhodného materiálu, který poskytne potřebnou oporu křehkému tělíčku. A zároveň je nikde netlačí. U malých dětí oceníte potah pratelný na vyvářku (95 °C). Dobré termoregulační vlastnosti zajistí, že se vaše děťátko vyspí vždy v suchu a pohodlí.


Matrace pro větší děti

Už to není žádné škvrně, ale do vytáhlého studenta má ještě daleko. Na čem se nejlíp vyspí třeba předškolák? Stále platí, že se jeho tělo rychle mění, takže zapomeňte na paměťovou pěnu nebo anatomické zóny určené pro dospěláky. Kdo z nás jako dítě nezažil polštářovou bitvu nebo skákání po posteli? Pamatujete si ještě tu ohromnou radost? Dopřejte ji i svým potomkům. Hledejte matraci, která splní ortopedické požadavky pro zdravý vývoj dětí, ale zároveň umožní i nějakou tu legraci.

 


Matrace pro teenagery a studenty

Teenager v posteli prostě žije. Spí, jí, kouká na seriály, učí se v ní. Aby jeho matrace zvládla takový provoz, musí být velmi odolná. A kvůli rychlému vývoji páteře během puberty spíše tužší. Pokud už neroste, pořiďte kvalitní anatomicky tvarovanou matraci, která mu vydrží třeba až do prvního samostatného bydlení.

 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie