Zobrazit přihlášovací formulář

Kam na prázdniny?

  • Publikováno:
Kam na prázdniny?

Komerční sdělení

Resort Valachy láká na alpské klima, bazény a novou Fotostezku

Kde zažít s dětmi nezapomenutelné prázdniny s komfortem top evropských středisek a přitom za tuzemské ceny a bez jazykových bariér? Máme pro vás tip. Dny plné zábavy a pestrý program na každý den s důrazem na děti nabízí Resort Valachy v beskydských Velkých Karlovicích.

Beskydy patří k oblastem s nejčistším ovzduším v ČR, klima Velkých Karlovic bývá dokonce přirovnáváno k Alpám. Krajina, v níž jsou stále samozřejmostí hluboké lesy, horské bystřiny, původní dřevěné chaloupky i ovce na pastvinách, nabízí skvělé podmínky pro turistiku a cyklistiku s dětmi. V Resortu Valachy vás k tomu všemu čeká i komfortní ubytování s bazény a wellness v ceně, skvělá krajová kuchyně a spousta dětských aktivit, k tomu navíc i dvě zajímavé novinky – Fotostezka Valachy a cyklistické traily.

 

Resort Valachy - cyklostezka Bečva Resort Valachy - Golfové hřiště Horal - lekce pro děti

 

Děti mají ubytování zdarma

Resort Valachy tvoří wellness hotely Lanterna**** a Horal***+ a turistický hotel Galik** v údolí Léskové kousek od slovenské hranice. Všechny tři letos nabízí prázdninové pobyty s ubytováním dětí na přistýlce zdarma.

A to není z bonusů vše. V ceně jsou i termální bazény, vstup do dětského parku Razulák, relaxační masáž, projížďka na segwayi, bowling, degustační večeře v zážitkové restauraci či sleva 50% na vstup do skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm. Více informací najdete zde.

 

Resort Valachy - Horal - dětský saunový rituál Resort Valachy - hotel Horal terasa

 

Spousta zábavy na každý den

Zárukou toho, že vás v Resortu Valachy čeká opravdu kvalitní péče, je nejen ocenění Hoteliér roku 2014, které loni získal ředitel resortu Tomáš Blabla, ale také certifikát Family Friendly Society za služby přátelské rodinám. V nekuřáckých hotelech nechybí dětské koutky, dětská menu a další služby, z nichž (nejen) u dětí jsou hitem tři slané termální bazény relaxačního centra Wellness Horal vyhřívané až na 36°C.

Pravidelně se konají dětské lekce golfu, každý den saunování dětí, najdete tu malý lanáček, půjčovnu segway, tenisový kurt, bowling či zábavní park Razulák, kde mají děti spoustu atrakcí: tubing, lanáček, kuličkodráhu, aquazorbing, skákací hrad, obří pískoviště, trampolínu, šlapací auta a koloběžky či indiánskou vesničku, od letoška nově vodní přístav s lodičkami či mini zoo s králíky a morčaty.

Samozřejmostí jsou i animační programy. Než se při nich děti vyřádí, můžete se nechat hýčkat ve wellness centrech. Rozhodně vyzkoušejte populární saunové rituály pořádané zdarma až devětkrát denně nebo exotické masáže s Thajkami, Srí Lančany či Turkem. Nebo si můžete jen tak posedět u grilovaných specialit na terase hotelu Horal s výhledem do údolí.

 

Resort Valachy - Park Razulák Resort Valachy - Kulíškova stezka

 

Vyrazte na výlet s kulíškem

Okolí nabízí turistické a cyklistické trasy vhodné pro děti. Oblíbená je zdejší nenáročná cyklostezka Bečva v celkové délce přes 140 km. Pro malé turisty je připravena turistická trasa Hledej poklad na Galiku, na níž děti plní jednoduché úkoly a v cíli je za to čeká odměna. Menší děti s rodiči mohou vyrazit na 2,5 km dlouhou Kulíškovu naučnou stezku, jejímž průvodcem je kulíšek – chráněná sova žijící ve Velkých Karlovicích. Další zábavu spolehlivě obstarají různé hudební, sportovní a folklórní akce. Prakticky každý víkend se v Karlovicích něco zajímavého děje.

 

Resort Valachy - Horal - panorama Resort Valachy - termální bazény Wellness Horal

 

Novinky 2015: Fotostezka a traily

A nenechejte si ujít ani letošní novinky. Koncem června bude otevřena unikátní 6 km dlouhá Fotostezka Valachy, která vás provede fotogenickými místy v okolí hotelů Lanterna a Galik. Na 11 zastaveních bude doplněna infotabulemi s praktickými tipy od profesionálů společnosti NIKON, kteří poradí, jak zachytit okolní krajinu či přírodní zajímavosti co nejlépe.

Začátkem června budou ve Velkých Karlovicích otevřeny tři traily pro milovníky cyklistiky, kde si užijete adrenalin i hezké výhledy do krajiny.

Více informací: www.valachy.cz

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie