Zobrazit přihlášovací formulář

Podle čeho vybrat ten správný kapesník?

  • Publikováno:
Podle čeho vybrat ten správný kapesník?

V dnešní době je kapesník vnímám jako samozřejmá součást dámské kabelky či pánského saka. Víte ale, podle čeho kapesník vybrat?

Když máme rýmu nebo tečou slzy proudem

Kapesníky je dobré mít neustále při sobě.  Přijdou vhod, pokud potřebujete setřít smítko z oblečení, nečistotu z boty či utřít ruce. Nebo pokud vás náhle přepadnou emoce!

Rozdíl mezi kapesníky je především v jemnosti a pevnosti. Při běžném provozu jistě stačí použít kapesníky třívrstvé. Skvělým příkladem jsou kapesníky Kleenex Original. Jdete-li ale na romantický film, kdy potečou slzy proudem, určitě sáhněte po čtyřvrstvém, který takovému náporu odolá. Takovými kapesníky jsou například Kleenex Ultrasoft.


Cestování bez kapesníků je špatný nápad
Kapesníky jsou důležitou součástí cestovatelské výbavy a proto ve chvíli, kdy balíte na cestu, je dobré na kapesníky nezapomenout. Nikdy nevíte, kdy vás zaskočí okamžik, kdy budete kapesníky potřebovat.

S kapesníky Kleenex Balsam si navíc dopřejete malý luxus i na cestách. Balzám s výtažkem z měsíčku lékařského, kterým jsou kapesníky potaženy, pečuje jemně o okolí nosu a zmírňuje následky častého utírání nosu. Kleenex Balsam jsou pevné, přesto jemné kapesníky.  KLEENEX® Balsam  je kosmetický přípravek, je dermatologicky testován a je hypoalergenní. Kapesníky KLEENEX® Balsam jsou k dostání v boxu a na cesty se hodí kapesní balení.

Soutěž o cestu na Island
Kupte v jakékoliv kombinaci 3 balení kapesníků Kleenex, zaregistrujte se v termínu konání soutěže na webové stránce http://www.balsamkleenex.cz/ a budete zařazeni do soutěže. A pak už zbývá jen to štěstí a cesta na Island se stane skutečností.

Více informací naleznete na http://www.balsamkleenex.cz/.

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie