Zobrazit přihlášovací formulář

Jak dopadlo testování kreativních sad Shrinkies?

  • Publikováno:
Jak dopadlo testování kreativních sad Shrinkies?

Celý listopad mělo několik čtenářek za úkol otestovat spolu se svými dětmi kreativní sady Shrinkies a Foil Art.
Jak testování probíhalo, jak děti tvoření bavilo a zda mohou být tyto sady třeba i pěkným vánočním dárkem pod stromečkem, už prozradí samy čtenářky, které se podělily o dojmy ve svých recenzích.

 

Shrinkies - skvělá zábava na pošmourné podzimní dny  

Shrinkies - skvělá zábava na pošmourné podzimní dny

Do rukou se nám dostala báječná kreativní sada Shrinkies, z které měly holky velikou radost. Už se nemohly dočkat víkendu, aby si mohly pozvat kamarádky a pustit se do tvoření. Po otevření krabičky na ně čekala galerie předtištěných obrázků na smršťovacích fóliích a sada speciálních pastelek, kterými se obrázky vymalovávají. Dále byla sada doplněna o kroužky, provázky a další materiál, který potřebujete k přidělání výsledného přívěsku. Chvilku jsme tápali nad tím, kterou stranu můžeme pomalovat pastelkami, ale to se za chvilku ukázalo jako zcela nepodstatný detail. Prostě otevřete krabičku, vyberete si obrázek a pastelky. Následně obrázek vystřihnete, vybarvíte a dáte na plech vyložený pečícím papírem. Dospělý mezitím nahřeje troubu na 160 stupňů a plech s obrázky do ní vloží. Po 10-ti minutách je dílo hotové. 

Holky si u tvoření užily spoustu legrace. Můžeme tuto kreativní sadu doporučit pro všechny, kdo se neradi nudí a chtějí si vyrobit zajímavé přívěsky.

 

Testování kreativní sady Shrinkies  

Testovací sada k nám dorazila před víkendem, což bylo super. Protože to je přesně ten typ zábavy na sychravé a studené víkendové odpoledne. Sada je učena jak pro holky, tak pro kluky a díky ní si můžete vyrobit super přívěsky na krk nebo klíče.

Sada obsahuje pastelky, fóliové archy a další příslušenství (kroužky a šňůrky) na vytvoření přívěsků. Motiv je nejprve potřeba si vystřihnout, pak vybarvit podle svého vkusu a nálady a pak vložit na zapečení na 2 min do trouby.

Ještě horký výtvor z trouby vyndáte (k tomu raději své dítě nepouštějte), přidáte kroužek (pokud bude fungovat jako přívěsek na klíče) nebo šňůrku (pokud bude patřit na krk).

Všechny obrázky a motivy se nám až na jeden povedly. Obrázky jsou krásně barevné, folie se nijak nerozpíjí a po ztvrdnutí i krásně drží.

Velkým překvapení pro nás určitě bylo zmenšení z původní velikosti 10cm na 2cm :)

Pozor jen dejte při zapékání v troubě. Opravdu nastavte troubu na 160Co a nenechávejte déle. Folie se vám může nevzhledně zkroutit a po ztvrdnutí už nemáte šanci ji nikterak narovnat.

Naše pětiletá dcera tento druh hraček miluje, vymaluje si podle sebe a ještě jí zůstane krásný suvenýr. Díky kreativní sadě tak už máme vlastnoručně vyrobené dárky pro všechny babičky a tetičky.

V pátek nás navíc čeká dětská narozeninová oslava a hádejte, co asi pořídíme oslavenkyni jako dárek :)

 

Testování sady FOIL ART 

 
Testování sady FOIL ART

Nedělní odpoledne jsme trávili testováním sady FOIL ART. Dcery byly velmi nadšené, když jsem jim sadu ukázala a hned vznikla hádka104, kdo sadu rozbalí. Takže jsem musela rozbalit já. 18

 Sudý počet šatiček mě potěšil61. Každá dcera si vybrala dvoje.  11

Jelikož jsme tuto sadu do dnešního dne neznali, tak jsme trošku zapátrali po návodu. 

 

 

Šesti třpytivými zdobícími vrstvami na šatičky byly holky moc nadšené.17 (nejen ony,ale i já)20

Mladší dceři šlo sice odlupování lepících  vrstev trošku hůře, ale stařší dcera jí vždy poradila a pomohla.

A mohlo se zdobit. Každá si zdobila podle svých představ a ručičky

jim nestíhaly, jak byly ze zdobení nadšené. 76

Od dcer padaly slova: super, whow, hustý a podobně2

 

Hru každopádně doporučuji všem holčičkám pro strávení společných chvilek a pro rozvíjení dětské zručnosti a fantazie.

 

                                     Tímto moc děkujeme za možnost testovat. 61

 

Testování kreativní sady Shrinkies  

     Tentokrát jsme dostali možnost vyzkoušet a otestovat kreativní sadu Shrinkies, s jejíž pomocí si děti mohou vlastnoručně vyrobit veselé přívěsky. Za tuto možnost ještě jednou děkujeme! Sada je určena dětem od pěti let a myslím, že věkové doporučení je zcela adekvátní. Věřím ale, že sada zaujme i děti mnohem starší, klidně i náctileté. U nás se testování nadšeně zhostili šestiletá a osmiletý.

     

     Již samotná krabička vypadá na první pohled velice hezky a láká na svůj obsah. Velmi oceňuji praktické magnetické zavírání krabičky, které spolehlivě ochrání všechny rozpracované poklady před nechtěným vysypáním. A co vše tedy uvnitř najdete? Osm fólií s celkem šestnácti různými motivy, ze kterých si vyberou jak děvčata, tak i chlapci. Dále pak pastelky o šesti barvách, které určitě postačí jako základ, nicméně naše děti použily i pastelky z domácích zdrojů. Poslední částí sady jsou pak komponenty na dokončení hotových přívěsků (na klíče, náhrdelník či náramek). Nyní přichází ta nejnáročnější fáze výroby - vybrat ten správný motiv. ;)

     

     Pokud tuto fázi zvládnete, máte již z poloviny vyhráno. Obrázek stačí vybarvit, ať už přiloženými, či vlastními pastelkami. A nebojte se popustit uzdu své fantazii. Obrázky mají rozměry kolem deseti centimetrů a pastelky na fólii dobře drží, takže se pohodlně vybarvuje i mladším dětem.

     

     Malinko horší je to se stříháním, fólie má tendenci se v "choulostivých" místech lámat a zejména u mladších dětí bude zapotřebí menší asistence rodičů. Nicméně nejedná se o takový problém, který by nešel snadno vyřešit, takže směle do toho! Nezapomeňte odstranit i předvyražené kolečko (budoucí otvor pro zavěšení přívěsku).

     

     A nyní půjdeme čarovat. Vážně! :) Vystřižené motivy umístíme na plech s pečícím papírem a vložíme do trouby vyhřáté na 165 stupňů. Celý proces trvá pouhé dvě minuty, ale dějí se při něm divy. Naše děti byly nadšené. Fólie se začně kroutit a smršťovat, jako by na plechu tančila. Z původního velkého obrázku vznikne postavička o velikosti cca tři centimetry. Je pevná, krásně drží tvar a barvy se díky zmenšení zkoncentrovaly a jsou výraznější. Překvapivý výsledek, který jsem sama neočekávala. Teď už stačí jen pomocí kroužků a šňůrek dotvořit přívěsek do konečné podoby a sklízet obdivné pohledy.

      Děti byly z celého procesu výroby nadšené a aktivitu si užily. Už přemýšlí, koho jakým dalším přívěskem obdarují. Můj celkový dojem z této sady a vlastně i hotových výrobků je rozhodně kladný. Jde o atraktivní a kreativní zábavu, která děti spolehlivě zaujme a zabaví. Motivy jsou veselé, vkusné a celkové balení vypadá lákavě. Sada bude skvělým dárkem, nebo třeba úžasnou "hromadnou" aktivitou na dětské oslavě. Za nás vřele doporučuji!

 

Testování kreativní sady Shrinkies :))) 

Testování kreativní sady Shrinkies :)))

O víkendu jsme s dětmi testovali kreativní sadu - výroba přívěsků. Děti se do toho pustily s nadšením a s velkým očekáváním. Po mírných "dohadech" kdo co bude vybarvovat se dalo do vybarvování (šlo to moc pěkně),  stříhání. Ovšem co se dělo v troubě s přívěsky to byl ten největší zážitek pro děti. Kreativní sadu určitě všem doporučuji, je to zábava nejen pro děti :)

 

Testování kreativní sady Shrinkies :)  

Dobrý den, dostali jsme na vyzkoušení kreativní sadu Shrinkies - a jak já, tak syn jsme byli opravdu nadšeni :) Vyráběli jsme přívěsky na klíče, přívěsky na krk a strašně ho to bavilo a musím říci, že mě také :) S napětím jsme čekali, co se z toho kousku "pomalovaného" plastu stane v troubě, a on opravdu krásný barevný přívěsek, který je možné dát třeba na kroužek na klíče nebo pověsit na krk (všechny doplňky jsou součástí). Několik obrázků jsme museli schovat, až k nám přijde na návštěvu synův kamarád, protože to prý musí taky vyzkoušet.

Rozhodně každému doporučuji a určitě se podívám, zda existují i nějaké další sady s dalšími motivy.

Děkujeme! :) 

Veronika + Honzík 

 

Testování kreativní sady Foil Art  

Děkujeme za možnost testovat kreativní sadu Foil Art. Zaujala 11-letou dceru, která ráda tvoří. Sada je balena v atraktivním pevné krabici.Co bych mohla vytknout, je špatné odlupování lepicích vrstev, tam jsem musela pomoci i já. Jinak je to tip na zajímavý dárek, ale pro děti 7+. Podpoří fantazii, děti musí vymýšlet různé barevné kombinace. Zajímavé jsou barvy ruliček, krásně lesklé a třpytivé. Co očividně chybí, je český návod, musela jsem kouknout na inetrnet, abychom si věděli rady.


Tvořili jsem zvířata, medůzu, chobotnici, raka, mořského koníka a ryby. Trochu mi to připomíná pískování, ale bez nepořádku :-) což je v pořádku a ocenuji to.

 

Testujeme Foil art kreativni sadu 

 
Testujeme Foil art kreativni sadu

Děkujeme za možnost vyzkoušet kreativní sadu Foil art.
Zajímavá novinka, dobrý nápad a tip na vánoční dárek. Už krabička je moc hezky vyřešena, vypadá hezky a lákavě.
Testovali jsme s dětmi 10 a 14 let, k mému překvapení bavila holčičí sada i kluka, protože si mohl zkusit něco nového. A čtrnáctiletá slečna se taky ráda vrátila do světa her. Vydrželi u toho dokud nebyly všechny šaty nazdobené. Způsob zdobení připomíná malování pískem s tím rozdílem, že nedělá nepořádek a nešpiní.



Jediné, co bych vytknula je, že krycí vrstva jde trochu hůře sloupnout, u mladších dětí bude potřeba asistence rodiče. Určitě sadu pořídím synovci, až malinko povyroste. 

Ještě jednou děkujeme za příležitost.

 

Testujeme FOIL ART 

Pokud máte doma slečnu, která miluje vše co se třpytí a leskne, tak sada FOIL ART - princess gowns udělá rozhodně velikánskou radost.

V balení je 6 třpytivých folií v růžové, zlaté, stříbné a černé barvě a 5 destiček na tvoření. Dcera začala se zkušební(je na ní zrcátko, vějíř a kabelky. S tím že další 4 šablonky, kde jsou již šaty si nechá, až si to pořádně natrénuje.

Jako první věc musíte odloupnout krycí vrstvu.

sloupnutí krycí vrstvy

lepící část

 

Poté si nastřihnout folii a použít třeba šablonku

stříhání folie

Nyní přilepit folii a jakobyste stírali los.

stíráme folii

 

Pak už stačí jen odloupnout a těšit se z výsledku

 

Dcera byla nadšená a mě se to moc líbí. Rozhodně pořídíme kamarádkám, jako dárek k narozeninám, kreativní věci jsou dle mého nejlepší a tohle jsem nyní viděla poprvé a vážně nás to zaujalo.

Za nás tedy doporučujeme

výsledek

 Tímto děkujeme za možnost testování!

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie