Zobrazit přihlášovací formulář

Mimibazar spouští pro své uživatele nový společný projekt s Vyvolejto

  • Publikováno:
Mimibazar spouští pro své uživatele nový společný projekt s Vyvolejto

Děti nám rostou téměř před očima a nám kromě blednoucích vzpomínek zůstavají jen fotky v mobilu. Ty nejkrásnější vzpomínky a rodinné mometky ale můžete mít stále na očích, třeba ve formě fotoknihy, plakátu na zeď nebo magnetek na ledničku? Mimibazar se spojil s Vyvolejto a vy můžete využít speciální akce s dárkem navíc a poštovným zdarma!

Zvěčnit rodinné momentky do jedné fotoknihy a nebo si je prostě jen vytisknout a vyrobit si dekoraci na stěnu? Pokud vám chyběl čas, s výsledkem jste nebyli spokojeni nebo se vám prostě jen nechtělo - máme řešení. Mimibazar ve spolupráci s online fotolabem Vyvolej.to připravil vlastní “Mimi-lab”, kde si můžete své vzpomínky vytisknout na krásné magnety, fotky i fotoknihy, a další. Navíc to zabere jen chvilku a výslednou kvalitu budete určitě nadšeni. Vrhněte se na fotostěnu z obrazů a fotek nebo vyšperkujte ledničku vlastními fotomagnety.

Co jsme pro vás přichystali?

Ke každé objednávce na stránce https://mimibazar.vyvolej.to (pozor, tato akce platí jen pro objednávky na této stránce) od nás dostanete zdarma sadu samolepek, které můžete využít například ke zkrášlení vašich foto-scrapbooků, alb, nebo fotoknih. Kromě toho máte navíc poštovné zdarma.

Jak využít akce na vlastní fotografické výtvory?

Na nic nečekejte a mrkněte na https://mimibazar.vyvolej.to, kde jednoduše nahrajete vaše fotky ať už z počítače nebo vašich sociálních sítí, upravíte je, a necháte si je vyvolat a zaslat. Velká část naší redakce se v nedávném “bezčasí” vrhla na jarní zútulňování domovů pomocí vlastních výrobků a brzy vám v dalších článcích ukážeme, jak to dopadlo. Vyrábíme (konečně) svatební fotoknihu, fotoalbum pro prarodiče (aby věděli, že na ně myslíme, i když jsme se nemohli příliš vídat), ale inspirovaly jsme se také například na Pinterestu, a pouštíme se do renovace starých obrazových rámů, které nakonec využijeme k aranžování fotek na stěně.

Už jste slyšeli o Vyvolejto?

Vyvolej.to je online fotolab, kde si za pár minut vyvoláte své fotky z mobilu, počítače, Instagramu či Facebooku. Nemusíte nic stahovat, své fotografie upravujete a vyvoláváte v jednoduchém editoru online rychle a jednoduše. Vaše zážitky z výletů a rodinné momentky pak stačí jen nalepit do alba, pověsit na zeď nebo je darovat ve fotoknížce někomu, koho máte rádi. Posláním této party je vracet zážitky ze sociálních sítí a mobilů zpátky na papír a radovat se z prohlížení opravdových fotek.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie