Zobrazit přihlášovací formulář

Kvalitní hračky umí zamávat rodinným rozpočtem. Naučte se je nakupovat se slevou

  • Publikováno:
Kvalitní hračky umí zamávat rodinným rozpočtem. Naučte se je nakupovat se slevou

Někomu sice přijde nemístné přepočítávat dítě na peníze, pravdou však je, že nás potřeby dítěte umí stát skutečně mnoho. Stačí se podívat na ceny hraček. Těch je na trhu obrovské množství. Kvalitních je méně, za ty však taky více zaplatíme.

Není štěrchátko jako štěrchátko

Kvalitou se liší hračky pro novorozence, kostky, první dětské knížky i další hračky. Jakmile se dítě dostane do věku, kdy začnou hračky zcela zásadně ovlivňovat jeho motorické zdatnosti i intelekt, je třeba hračky pečlivě vybírat. Od známých, od rodiny i od sousedů dostává dítě velké množství hraček. Do třech let mohou být mnohé pro dítě dokonce nebezpečné. Každou je třeba dobře prověřit. Napadlo by vás, že se ze štěrchátka vysypou kuličky, nebo že z mluvící knížky vypadne malá baterie? Babičky přinesou nebezpečné magnetky, jako dárek dítě dostane toxické barvičky.

Když pomineme nebezpečí hraček, ne všechny hračky jsou pro dítě užitečnými

Snadná dostupnost těch nejlevnějších hraček vede k tomu, že je dítě hračkami doslova zahlceno. Většinou jde o levné plastové hračky, které dítě nikam neposouvají, a naopak jej odvádí od kvalitních stavebnic. Příliš složité puzzle s nešťastně zvoleným motivem z některého z Disney filmů dítě nadlouho odradí od skládání puzzlí obecně. Pastelky, které se lámou, nebo nemají dostatečně syté barvy, dítě odradí od kreslení a malování. Hrou se dítě učí a správný výběr hraček je velice důležitý.

Kvalitní hračky jsou bohužel drahé, někdy skutečně extrémně drahé

Často do nich přitom investujeme bez toho, abychom si byli jistí, že dítě zaujmou. Ale nebojte se, kvalitní hračka si k dítěti cestu najde. Uberte ty nekvalitní. Klidně jim vyčleňte bednu, kde budou odloženy, a ty užitečné ponechte dítěti na očích. Nebuďte smutní z toho, že dítě nezaujmou hned. Občas je prostě nutné počkat, než má dítě správnou náladu, nebo než pro danou hračku doroste. Může trvat třeba půl roku, než si k nové stavebnici najde cestu. A někdy i déle. Pokud jej ale nebudete zahlcovat nesmyslnými podněty nekvalitních hraček, nakonec se s hračkou dítě skamarádí.

 

Jak si moci dovolit kvalitní hračky?

Předně je důležité naučit se hračky kupovat co nejvýhodněji Nepomáhají nám k tomu jenom různé srovnávače cen. Hledejte možnosti, jak ušetřit, na https://www.kuponovnik.cz/kategorie/deti-a-hracky. Přímo na tomto odkazu najdete možností, jak při nákupu hraček ušetřit, skutečně celou řadu. Ať již jde o slevové kódy a slevové kupóny na nákup celého sortimentu, jeho vybrané části, o nákupy bez poštovného či o přehled aktuálních výprodejů. Sleva 10 %, 15 %, 20 %, dokonce 40 %, akce 1+1 zdarma, nákup bez poštovného bez dolní hranice nákupu – to vše jsou výhody, které zcela zásadně zlevní nákup hraček. Můžete si díky tomu dovolit kvalitnější, které pomáhají vašemu dítěti rozvíjet se a růst.

Slevové kupóny lze využít velice snadno. Nejlepší je vždy své nákupy začít na webu Kuponovnik.cz. Podívejte se na aktuální slevy a vyberte si, které jsou pro vás zajímavé. Na e-shop se pak proklikněte přes příslušné tlačítko pro využití slevy. Obvykle ani nemusíte nikam do e-shopu kopírovat žádný kód. Sleva se uplatní automaticky. Některé slevy mohou být informační a platit aktuálně na e-shopu s hračkami obecně i bez použití kupónu. Kuponovnik.cz totiž slouží i k tomu, abychom na jednom místě našli přehled o co největším množství aktuálních slev v daném segmentu, tedy v tomto případě na e-shopech pro děti.

Jaké hračky byste u dítěte neměli opomenout?

Určitě dítěti věnujte jednoduché kostky. Na Lego je vždy dost času. Nezapomeňte, že každé dítě by si mělo projít fází stavění a bourání hradů z těch nejobyčejnějších kostek. Z moderních hraček jsou skvělé různé magnetické hračky. Ať již magnetické puzzle, magnetická písmenka číslice, ale rovněž Magformers. Je to drahá, ale skvělá hračka. Tak se rozhodně podívejte, kde ji můžete koupit se slevou. Stejně tak jako hračky inspirované principy Montessori pedagogiky.

Zdroj fotografií: Pixabay.com
Článek obsahuje reklamu.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie