Zobrazit přihlášovací formulář

Děvčátko svým zpěvem dojímá internet: Tuhle píseň prostě musíte slyšet!

  • Publikováno:
Děvčátko svým zpěvem dojímá internet: Tuhle píseň prostě musíte slyšet!

Je skutečnou hvězdou sociálních sítí. A není divu. Až uslyšíte její hlas, pochopíte. Její poslední duet s tatínkem si prostě musíte poslechnout.

Talentované děvčátko, které na začátku října oslavilo osmé narozeniny, si srdce uživatelů po celém světě získalo reprodukcí známé písní s názvem Shallow, kterou v originále nazpívala Lady Gaga a Bradley Cooper. Slyšet jste ji mohli ve filmu s názvem Zrodila se hvězda (A Star is born) z roku 2018.

Video má jen na YouTube více než šestnáct miliónů shlédnutí, další milony lidí ho viděli na Facebooku. Procítěný duet s otcem Davem, který opustil své zaměstnání a stal se Claiřiným manažerem na plný úvazek, citlivější duše rozpláče.

Není to ale poprvé, co se uživatelé internetu mohli s roztomilou Claire Crosby ze Salt Lake City v Utahu setkat. Poprvé se totiž na sociálních sítích objevila už před lety ve věku pouhých čtyř let. Tehdy malé děvčátko upoutalo písní You've Got a Friend In Me z animovaného filmu Příběh hraček (Toy Story).


Zdroj: Instagram/clairecrosby

Od té doby se stala skutečně slavnou. Její účet na Instagramu sleduje téměř šest set tisíc uživatelů, k odběru videí na jejich rodinném kanálu YouTube je přihlášeno neuvěřitelných tři milióny a třista sedmdesát tisíc odběratelů. Každým dnem však počet fanoušků téhle nadané hvězdičky narůstá.

Obrovský úspěch dcery Daveovi umožnil opustit práci a soustředit se na svou vášeň na plný úvazek. Jejich videa se objevila v řadě v americe populárních televizních pořadech, jako je „The Ellen Show“, kde společně vystupovali před živým studiovým publikem. Claire má za sebou celou řadu televizních a filmových vystoupení, zahrála si už dokonce i v muzikálu. Je víc než jisté, že o ní v budoucnu ještě uslyšíme a možná si jednou i koupíme lístky na její koncert.

Claire své nadání nejspíš zdědila právě po svém otci, který hraje na kytaru od svých pouhých 12 let. Svou hudební cestu zahájil hraním v kapelách jako teenager a založením vlastního kanálu YouTube. V minulosti  se také zúčastnil populární pěvecké soutěže The Voice.


Zdroj: YouTube/The Crosbys

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie