Zobrazit přihlášovací formulář

Virální video dojme i vás. Dvouletý bráška bravurně uklidní plačící sestřičku

  • Publikováno:
Virální video dojme i vás. Dvouletý bráška bravurně uklidní plačící sestřičku

Během pár dnů tohle dojemné video obletělo celý svět. Není divu. Tryská z něj totiž čistá a bezelstná sourozenecká láska, která vás zahřeje u srdce. Podívejte se a přesvědčte se na vlastní oči. Zabere vám to jen pár vteřin a za ten krásný pocit to rozhodně stojí.

„Je to v pořádku! Všechno je v pořádku. Jen se zhluboka nadechni…“, říká na něm dvouletý Beau své pětiměsíční sestřičce Aishley, která zrovna začala nahlas brečet a vynaloženou silou okamžitě rudnout v obličeji. A ta se, když uslyší jeho klidný a tichý hlas, jako zázrakem uklidní a začne ho sledovat.

Je to tak jednoduché a funguje to doslova jako kouzlo. Oba při tom leží vedle sebe v posteli, kam je maminka uložila, aby si po obědě na chvilku odpočinuli. Všimněte si, s jako láskou se starší bratr na malou sestřičku dívá.

Maminka Kristen Reformato z New Jersey se později médiím svěřila, že to nebylo poprvé, co její syn dokázal uklidnit svou malou sestru. Poprvé se jí ale tenhle dojemný okamžik náhodou podařilo zachytit na kameru.

Nikdy by jí ale nenapadlo zveřejnit to. K tomu jí inspirovala její sestra, která jí řekla, ať video nahraje na TikTok. Svět prý v téhle době potřebuje vidět pozitivní a krásné okamžiky. A tak jí poslechla. Příspěvek, který trvá pouhých dvaadvacet vteřin, během pár hodin získal milióny zhlédnutí. Odvysílala ho i televize v populárním pořadu Good Morning America, sdílely ho stovky mateřských webů.

Zdroj: reprofoto YouTube

„Měla jsem v plánu pořídit jen nějakou rychlou fotografii pro svého manžela Vincenta, když Ainsley začala plakat a Beau to vzal do svých rukou,“ svěřila se Kristen. Ta o svém synovi říká, že je velmi společenský. Strašně rád mává všem nakupujícím v obchodě s potravinami a moc rád pečuje o svoji sestřičku. 

A lidé jsou chováním malého chlapce nadšeni. "Dokázal vypjatou situaci zvládnout mnohem lépe, než většina dospělých jedinců. Všichni bychom to měli brát jako lekci.“, píše například Alan.

Zdroj: reprofoto YouTube

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie