Zobrazit přihlášovací formulář

Zabezpečte majetek rodiny díky investicím do zlata

  • Publikováno:

 

Finanční gramotnost a snaha šetřit v kombinaci s chytrým investováním často znamená výrazný rozdíl v porovnání s obyčejným utrácením a necháváním zbytku peněz na účtu. Motivací pro zvětšování majetku existuje více. Snažte se ale přemýšlet nad svým stářím a budoucností vašich dětí. Jedním ze způsobů, jak si pomoci s uchováním a zvyšováním hodnoty, je investice do zlata.

 

                    Zlato jako spolehlivá investice

Důvodů, proč si vybrat právě zlato jako komoditu, do které chcete investovat, existuje hned několik. Jedním z nich je odolnost proti inflaci, která na zlato nedosáhne. Zároveň jde o celosvětově uznávanou komoditu a v případě potřeby prodáte část svých zásob kdykoliv. Kromě toho začít investovat do zlata je naprosto jednoduché a zvládne to každý. Nejsou potřeba žádné speciální vědomosti, jen se musíte naučit, kde nakoupíte kvalitní investiční zlato.

 

                    Zvolte si zlaté slitky, u kterých neplatíte DPH

Když se rozhodnete pořídit si zásoby krásného zlatého kovu, můžete se rozhodnout, co přesně nakoupíte. Investiční zlato totiž může mít podobu mincí, slitků, ale například se dají zakoupit také šperky. Žádná česká mincovna investiční zlato v podobě zlatých slitků nevyrábí, takže najdete hlavně cihličky ze švýcarských rafinérií. Dalším důvodem, proč koupit právě slitky, je fakt, že nejsou zatížené DPH, takže cenově vychází nejvíce výhodně, což je určité plus pro lepší zhodnocení do budoucna.

 

                    Nákup investičního zlata zvládne naprosto každý

S nákupem investičního zlata si hravě poradí naprosto každý. Zvládnete to dokonce i na mateřské, když se vám nechce nikam chodit. Stačí totiž navštívit internetový obchod www.zlate-mince.cz a vybrat si takové produkty, které se vám zrovna hodí. Na zvolenou adresu vám pak jednoduše přijde pojištěný balíček se zásilkou zlata.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie