Zobrazit přihlášovací formulář

Neuvěřitelné! Z nočních můr děvčátko vyléčila jediná písnička. Poslechněte si ji i vy!

  • Publikováno:
Neuvěřitelné! Z nočních můr děvčátko vyléčila jediná písnička. Poslechněte si ji i vy!

S originálním nápadem, jak zajistit dcerce klidný a ničím nerušený spánek, přišel její otec. Netušil ale, že to bude tak skvěle fungovat. Z netradiční ukolébavky pro pětiletou dívenku se rychle stal virální hit. Před spaním ji teď dětem pouští tisíce rodičů. Jak se líbí vám?

Děsivé sny a z toho plynoucí dlouhodobé problémy s usínáním. Potíže se spánkem trápí nejen dospělé, ale často i děti. Své o tom ví i rodina pětileté Roslyn z Huntingdonu v Pensylvánii. Ta se kvůli častým nočním můrám, které ji pravidelně budily ze sna, bála každý večer usnout. Nepomáhalo čtení pohádek před spaním, sledování oblíbených animáků, ani uspávání rodiči, kteří už byli zoufalí.

Řešení se nakonec našlo vlastně úplnou náhodou. Tatínek Rick Kane, který je učitelem hudby, jednou s dcerkou procházel videa na YouTube a hledali společně nějaké, které by ji uklidnilo. Náhodou při tom narazili na mužský pěvecký sbor s názvem Bristol MAN Chorus a jejich reprodukci staré námořnické písně „Rolling Down to Old Maui“. Malá Roslyn i její mladší sestra Evelyn se do ní rychle zamilovaly a chtěly ji slyšet každý večer.

Zdroj: BBC.com

Když Rick zjistil, že dcera od té doby skutečně klidněji spí, rozhodl se pěvecký sbor z Velké Británie kontaktovat a vyjádřit jim svou vděčnost. Když jim ale dal vědět, jak moc je Roslyn zbožňuje, šokovali ho svou reakcí. Režisér sboru Sam Burns se okamžitě pustil do práce a pro svou novou malou kamarádku složil osobní ukolébavku. A zakomponoval do ní i mladší sestru Evelyn, aby jí to nebylo líto.

Oslovil pak i ostatní členy souboru a společně prostřednictvím aplikace Zoom nazpívali za doprovu roztomilých plyšáků píseň nazvanou jednoduše „Ukolébavka pro Roslyn“. Dívenka byla nadšená, od té doby ji poslouchá každý večer a děsivé sny ji už netrápí. Z ukolébavky nazpívané mužským sborem se velmi rychle stal virální hit, není proto divu, že během jejích tónů teď usínají tisíce dětí po celém světě.

Zdroj: SWNS

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie