Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné video vám rozbuší srdce! Rozkošná čtyřčata se nemohou přestat objímat

  • Publikováno:
Nádherné video vám rozbuší srdce! Rozkošná čtyřčata se nemohou přestat objímat

Tomu se říká ryzí láska. Neuvěřitelných 71 milionů zhlédnutí si vysloužil záznam objímacího maratonu čtyř sourozenců. Právem tak aspiruje na virální mega hit. Devatenáctiměsíční holčičky si vzájemný těsný kontakt vysloveně užívají a nemohou se jedna druhé nabažit. Zaručujeme vám, že tohle video vám zlepší náladu.

 

 

Hlavními a jedinými aktérkami minutu a půl trvajícího záznamu jsou rozkošná čtyřčata z kanadské Alberty. Abigail, Emily, Grace a McKayla, oblečené v růžových spinkacích overálcích, zrovna společně sledovaly pohádku, když je zaplavil příliv lásky a něhy. Výsledkem byl doslova objímací maraton, který podle slov jejich maminky Bethani Webb trval neuvěřitelných patnáct minut.

"Celé to začalo naprosto spontánně a holky si ta vzájemná objetí natolik užívaly, že s tím prostě nedokázaly přestat," prohlásila Bethani následně v jednom z rozhovorů."Bylo to úplně poprvé, co něco takového udělaly, a já si pomyslela: ´Musím to natočit !´".

"Chtěla jsem mít možnost zavzpomínat na tyhle chvíle, až už se objímat nebudou a budou se jen pošťuchovat a hádat. Připomenout si, jak roztomilé bývaly," dodala. Video pak umístila na facebookové stránce věnované čtyřčatům s názvem Webb Quadruplets Updates.

Za pouhý týden ho tam vidělo více než 45 miliónů uživatelů a více než milión z nich ho sdílel dál. „Byla jsem šokovaná, kolik lidí si holky pustilo. To jsem nečekala. Myslela jsem, že možná získáme pár tisíc zhlédnutí," svěřila se Bethani, která je přesvědčena o tom, že tak populární se stalo díky té přemíře roztomilosti.

"Zdá se, že v poslední době není mezi lidmi mnoho lásky,“ řekla. "Všechno, co se ve světě děje, je negativní a vidět někoho šťastného, ​​roztomilého a milujícího, je velká změna." A za pravdu jí dávají i desetisíce pozitivních komentářů.

Jeden člověk například píše: "Ach, bože, mám slzy štěstí... To je skutečně rozkošné... Líbí se mi, jak stojí a čeká, až se otočí, a také to, jak si navzájem pohladí záda." Další dodává: "Je tak příjemné vidět čtyři děti, které se milují. Děkujeme za potěšení ze sledování tohoto videa! Jakou zábavu si s nimi vy rodiče musíte užívat! A kolik vytrvalosti musíte mít!"

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie