Zobrazit přihlášovací formulář

Nakupujte chytře s Kaufino a mějte přehled o svých výdajích

  • Publikováno:
Nakupujte chytře s Kaufino a mějte přehled o svých výdajích

Mějte svůj finanční rozpočet pod kontrolou

Zajistit pravidelně plnou ledničku, sehnat potřebné oblečení pro každého člena rodiny či vybavení nebo rekonstrukce pokoje, to vše bývá finančně velmi nákladné a může to narušit rodinný rozpočet. S tím vším vám však může pomoci internetový projekt Kaufino, který vám poskytne všechny akční letáky na jednom místě. Využijte tedy příležitosti a naučte se pracovat s možnostmi všech akčních nabídek a slev. Právě ty vám umožní snížit měsíční výdaje, ale také vám usnadní celý proces nakupování.

 

Slevy a akční nabídky pro každého

Teď už nemusíte dlouze třídit letáky ve své schránce. Vše najdete přehledně na webové stránce Kaufino, kde jsou pro vás každý týden aktualizovány všechny akční letáky, a tak vám už žádná akční nabídka neunikne. Využijte toho především u vašich oblíbených obchodů a své oblíbené produkty si můžete koupit s ideálním načasováním ve výhodné nabídce. Sami si na portálu Kaufino vyberete obchod, jehož nabídka vás zajímá, a poté si můžete prolistovat aktuální leták z pohodlí vašeho domova.

 

Vše přehledně na jednom místě

Kaufino za vás neustále sleduje a shromažďuje veškeré akční nabídky a slevy na jednom místě, a vy si tak můžete vždy prohlédnout všechny výhodné nabídky vašich oblíbených obchodů.

Preferujete například kvalitní ovoce a zeleninu od lokálních pěstitelů a maso od českých řezníků? Pak si zcela jistě prohlédněte Albert leták. Ten je zaměřený na distribuci potravin od českých producentů, takže se na váš stůl dostane pouze jídlo z kvalitních surovin. Pestrý sortiment, nejen kvalitních potravin, vám také nabídne například řetězec Tesco, který vám poskytne také spoustu výhodných nabídek díky svému věrnostnímu programu Club Card. Prohlédněte si Tesco leták, ve kterém najdete nejen výhodné nabídky, ale také klubové ceny pro členy věrnostního klubu.

 

Plánujte své nákupy předem

Připravujete si před nákupem nákupní seznam, nebo se řídíte intuicí? Je prokázáno, že zákazníci, kteří chodí na nákupy s připraveným nákupním seznamem, mají výslednou cenu za celý nákup více pod kontrolou a v průběhu nákupu nemají tendenci kupovat věci nahodile. Vyzkoušejte to také a vytvořte si nový zvyk. Před každým nákupem si prohlédněte své zásoby doma a sepište si seznam potřebných položek k doplnění. S Kaufino si navíc můžete prohlédnout všechny dostupné akční letáky na jednom místě a to vám usnadní celý proces plánování vašeho nákupu. Výsledný nákupní seznam vám pak umožní kontrolovat své výdaje při pravidelných nákupech a spontánnost v obchodě vám už nebude výrazně narušovat měsíční rozpočet.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie