Zobrazit přihlášovací formulář

Virální video dojímá maminky na celém světě. Připravte si kapesník, dostane i vás!

  • Publikováno:
Virální video dojímá maminky na celém světě. Připravte si kapesník, dostane i vás!

Nádherné emotivní video nabízí pohled na mateřství, jaké ve skutečnosti je. V pouhých dvou minutách je shrnuté vše, čím si všechny maminky musí procházet každý den. Radosti, starosti i bolesti... Není divu, že se stalo tak populární. Podívejte se na něj i vy. A pak hned dejte své mamince vědět, jak moc ji milujete a vážíte si jí.

Když se před dvěmi lety druhou květnovou neděli objevilo na internetu, trhalo rekordy. Během pár dnů ho viděly více než 3 miliony uživatelů. A každý rok na Den matek slaví úspěch znovu a znovu. A to i přesto, že bylo původně natočeno jen jako reklama kanálu Hallmark. Jeho poselství je totiž více než nadčasové. Není to jen hezké video, kde je vše perfektní, jako běžně denně vídáte v televizi, ukazuje přesně to, čím procházejí maminky každý den.

"Zlatíčko, nemůžeš jíst z podlahy?" Říká maminka na začátku reklamy své malé dcerce, držíc přitom ještě mladšího chlapečka v náručí.

"Přijde den, kdy ho budeš držet v náručí úplně naposledy," zní komentář, když se objeví scéna, kde jsou obě děti už o něco větší a samy odcházejí ze dveří.

Další scéna pak nabízí pohled na matku, jak si hraje se svou malou dcerou ve vaně plné pěny. "Přijde den, kdy uděláš poslední pěnové vousy." Scéna se pak jakoby mávnutím kouzelného proutku změní, z malé holčičky je najednou mladá dívka křičící na matku, aby odešla z koupelny, zatímco je ve sprše.

"Den, kdy už nebudeš vítána jako hrdinka." Tento komentář zní, zatímco malý chlapec a dívka utíkají ke své matce poté, co vejde do dveří z práce, najednou se ale scéna opět změní a když vejde do pokoje, jsou z dětí teenageři sedící na gauči. Koukají do svých telefonů a téměř ani neodpoví na pozdrav, když jim řekne ahoj.

Ke konci reklamy se objeví komentář: „Nic vás na tyto dny nemůže připravit. Stejně jako vás nic nemůže připravit na den, kdy konečně pochopí, jak moc je máte rádi.“

Pak se už objevuje dojemný okamžik, kdy matky sedí vedle své dospělé dcery na gauči a drží svou novorozenou vnučku. Její dcera jí poté spolu s přáníčkem ke Dni matek daruje i zarámovanou fotku, na níž jsou spolu.

Už pláčete? My ano! A vůbec se za to nestydíme!

Tahle reklama skvěle připomíná, že stát se matkou je jedním z nejlepších způsobů, jak získat uznání a empatii za všechno, co pro vás vaše vlastní maminka udělala.

Dejte maminkám vědět, jak moc je milujete! Texty pro ta nejkrásnější přáníčka ke Dni matek najdete ZDE.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie