Zobrazit přihlášovací formulář

Ta je rozkošná! Ornella Koktová ukázala fotky novorozené dcery Lilienne

  • Publikováno:
Ta je rozkošná! Ornella Koktová ukázala fotky novorozené dcery Lilienne

Jako spící sladký andílek vypadá na fotce od profesionální fotografky novorozenců Moniky Váňové teprve pětitýdenní dcera Ornelly Koktové (28), která se snímkem hrdě pochlubila na sociálních sítích. 

Zdroj: Facebook Ornella Koktová

"A musím podotknout, že byla Lilianne naprosto hodná celé focení. A dlouho byla bez plenky a ani se nepočůrala...modelka jedna.", přidala hrdá maminka komentář pod fotografii.

Ornella se v minulosti netajila tím, že s manželem Josefem Koktou (64), který má další čtyři děti z předchozích manželství, po holčičce touží. Spolu pak mají ročního Svena a sedmiletého Quentina, který se na malou sestřičku už moc těšil.

Do ateliéru fotografky Moniky Váňové nedorazila náhodou. Ta ji totiž už před rokem nafotila podobně roztomilé fotky druhorozeného syna.

Zdroj: Facebook Ornella Koktová

Tentokrát ale bylo focení o něco složitější. Tyto fotografie se totiž obvykle fotí s miminky ve věku okolo dvou týdnů. Protože Ornella ale byla se zánětem a neprůchodností střev hospitalizována v nemocnici a o všechny tři děti se doma sám staral tatínek, nebyl v té době na focení čas.

Do ateliéru tak s měsíční Lilienne zamířila sama Ornela až po návratu z nemocnice. A i když měla fotografka zpočátku obavy z toho, jak focení bude probíhat, vše nakonec dopadlo skvěle.

"Ornellka má obě děti tak hodné, že jí je můžu jen závidět. Lili spinkala skoro celé focení, a když náhodou otevřela očička, tak pózovala jako modelka," prozradila fotografka Blesku.

Zdroj: Facebook Ornella Koktová

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie