Zobrazit přihlášovací formulář

Velká soutěž o nejlepší prázdninový výtvor. Pochlubte se svými výrobky a vyhrajte zajímavé ceny!

  • Publikováno:
Velká soutěž o nejlepší prázdninový výtvor. Pochlubte se svými výrobky a vyhrajte zajímavé ceny!

Máte děti a rádi společně stále něco tvoříte? Pak je naše soutěž o nejlepší prázdninový výtvor určena právě vám! Popusťte uzdu fantazii, vezměte do ruky nůžky, barevné papíry, zbytky filců, látek, různé přírodniny, zkrátka cokoliv, co vám přijde pod ruku, a pusťte se do tvoření. Nebo zajděte do lesa a postavte z kůry, klacíků a mechu třeba domeček pro skřítky.

SOUTĚZ O NEJLEPŠÍ PRÁZDNINOVÝ VÝTVOR

Zapojit se do soutěže můžete s jakýmkoliv zajímavým výtvorem. Nezáleží na tom, zda jde třeba o koláž, obrázek vytvořený metodou quilling, domeček z mechu a klacíků, věž z kamenů, postavičky či zvířátka ze žaludů nebo třeba "létající" balón. Jestli vaše děti malují kamínky, klidně mohou soutěžit s tím nejpovedenějším z nich. A pokud si zrovna vaše kreativní duše vzala dovolenou, inspirujte se na internetu nebo třeba ZDE.

Soutěžíme celkem o 3 balíčky. Výtvor, který se umístí na 1. místě, vyhrává balíček lepidel Herkules na celý rok, zábavnou hru o nakupování od Albi s názvem Kvído – Obchod a předplatné časopisů Sluníčko nebo Mateřídouška (dle vlastního výběru) a časopisu Maminka. Výtvory, které se umístí na 2. a 3. místě, vyhrají předplatné časopisů Sluníčko nebo Mateřídouška (dle vlastního výběru) a časopisu Maminka.

Do naší soutěže s lepidlem Herkules pro všechny tvořivé děti  se zapojíte snadno, stačí jen sdílet fotografii vašeho výtvoru pod soutěžní výzvou na Facebooku Mimibazaru, kterou najdete níže. Soutěž trvá od 21. 8. do 5. 9. 2021. Následně v redakci vybereme 3 nejzajímavější výtvory a jejich autory budeme kontaktovat.

Hodně štěstí!

Hlavním partnerem projektu je HERKULES – lepidlo plné nápadů!

Milují ho všichni: předškoláci, školáci, kutilové i modeláři. Slepí totiž papír, dřevo, korek, kůži i plast. Stačí, když je to alespoň trochu savé.

A dělá to již neuvěřitelných 50 let. Vše o lepidle Herkules se dozvíte ZDE.
Najdete tam i střípky z jeho historie a spoustu nápadů na tvoření.
A nechybí ani kompletní nabídka produktů Herkules.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie