Zobrazit přihlášovací formulář

Jak si vybrat módní pánské doplňky?

  • Publikováno:
Jak si vybrat módní pánské doplňky?

Nikdo neřekl, že svět doplňků je jen o dámském šatníku. Pánové také mají z čeho vybírat a dělají to čím dál častěji, sáhnou nejen po hodinkách. Co dalšího skvěle doplní mužskou stylizaci a zdůrazní její individuální styl? Poradíme vám jak si vybrat módní pánské doplňky.

Které módní doplňky máte ve skříni?

Kravatou svět nekončí. Nabídka pánských doplňků je poměrně široká a stojí za to ji využít, protože, jak se říká ďábel tkví v detailech. Vhodně zvolené příslušenství může radikálně změnit stylizaci, zdůraznit individuální styl muže, zavést poutavý detail nebo rozbít stereotypní styl s originálním detailem. Opasky https://answear.cz/k/on/doplnky/pasky, motýlky, kapesníčky, čepice – které doplňky máte ve svém šatníku a kterým se naopak vyhýbáte? Image je často klíčem k úspěchu, a to nejen v obchodním světě, proto zjistěte, jak a čím jej doplnit.

Kapesníček je originální doplněk pro muže, kteří na svých outfitech oceňují eleganci a stylové akcenty. Nemusíte to vždy brát vážně, když s ním například doplníte formální styl pro obřady nebo důležitou událost. Barevné, poutavé kapesníčky perfektně zpestří jakýkoli styl s bundou v hlavní roli, dokonce i ty ve stylu smart casual. Nezbytným módním doplňkem budou také https://answear.cz/k/on/obleceni/plavky, elegantní pantofle a plavecké doplňky jako jsou osušky, plavecké brýle a další.

 


Proč nosit sluneční brýle jako módní doplněk?

Pokud nosíte dioptrické brýle, ujistěte se, že z nich uděláte šmrncovní doplněk. Neberte první lepší rámečky, udělejte si čas na výběr něčeho zajímavého. Nejlepší je promluvit si s optikem - při výběru je důležitý tvar obličeje. Stylové modely ze želvoviny, ultralehkých kovových rámů nebo sportovních stylů vám poskytnou více výrazu a budou příslovečnou tečkou. Totéž platí pro sluneční brýle - dotvářejí vzhled a chrání váš zrak. Pořiďte si sluneční brýle pánské na answear.cz. Nejsou jen ochranou očí před slunečními paprsky, ale také stylovým módním doplňkem ke každému oblečení. Díky pestré nabídce modelů a barev nemusíte sázet jen na jeden model.

Což takhle pánská bižuterie?

Na Answear najdete nejen ledvinky, batohy, sluneční brýle, ale také pánskou bižuterii. Pánské šperky nejsou žádnou novinkou. Na dovolenou se hodí například stylové manžetové knoflíčky. Muži, kteří mají rádi velmi elegantní styl, by jich měli mít ve svém šatníku několik. Na druhou stranu každodenní městský styl i grunge nebo rockový styl skvěle doplňují kožené náramky v přísném stylu s kovovými ozdobami. Existují také elegantní verze z lícové kůže. Je těžké nezmínit atribut mužského stylu, tedy hodinky. Pro mnoho mužů to není jen praktický doplněk, ale především stylový doplněk ke stylingu a často i statusový symbol. Pro skutečné vychytávky existují nejmódnější chytré hodinky s bezpočtem možností a pro milovníky klasiky minimalistické modely s kulatým ciferníkem, jasným ciferníkem a stylovými koženými řemínky v černé nebo hnědé barvě. Je jedno, zda máte na sobě oblek nebo https://answear.cz/k/on/obleceni/kratasy, hodinky můžete nosit vždy a všude.

 

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie