Zobrazit přihlášovací formulář

Ten je ale rozkošný! Tenistka Barbora Strýcová je maminkou, synovi dali krásné jméno.

  • Publikováno:
Ten je ale rozkošný! Tenistka Barbora Strýcová je maminkou, synovi dali krásné jméno.

Už je to tady! Radostnou novinku světoznámá tenistka (35) oznámila včera večer na sociálních sítích. S partnerem Petrem Matějčkem se stali rodiči. Právem pyšná maminka se pochlubila úžasnou fotkou.

 

 

Prvorozenému synovi dali krásné jméno Vincent. To pochází z latiny a je odvozeno z latinského jména Vincentius. Překládá se ze slova „vincens” jako „vítězící”, „vítězný” nebo jednoduše jako „vítěz”. Nositel tohoto jména je již od svého narození vítězem a dostal do vínku schopnosti překonat všechny své soupeře a dosáhnout v životě nebývalých úspěchů.

Krásnou zprávu Strýcová svým fanouškům oznámila, jak je u ní už zvykem, úplně jednoduše. K nádherné fotce syna napsala jen "VINCENT" a přidala srdíčko. Podobným způsobem se před čtyřmi měsíci na svém instagramovém profilu podělila i o informaci o svém těhotenství. Tenkrát k fotografii s rostoucím bříškem přidala jen popisek: "Budeme tři!!!".

 

 

Srdečné gratulace od rodiny, přátel, hvězd showbyznysu a především tenisových kolegů na sebe nenechaly dlouho čekat. Tenistka Andrea Hlaváčková byla mezi prvními. Napsala: "Jeeee konecne doma Laska? Nemuzu se dockat az ho s Bibi vyvezeme". A to se jí určitě brzy splní. Jen chvíli po ní totiž Lucie Šafářová psala: "Uz doma jupii, to bude parta kocarkova s @andreasestinihlavackova" a přidala spoustu srdíčkových smajlíků. To Ester Berdychová Sátorova byla odměřenější, soupeřce pod fotografii napsala jen "Gratulace". gratulaci přidala i topmodelka Tereza Maxová: "Moc blahopřeji, krásnej klučina," napsala například topmodelka a přidala spoustu dojatých smajlíků.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie