Zobrazit přihlášovací formulář

Plné bříško je základem spokojenosti každého miminka

  • Publikováno:
Plné bříško je základem spokojenosti každého miminka

Každé děťátko si zaslouží, aby mu od narození byla dopřána ta nejláskyplnější péče. Proto by se hned ze začátku mělo začít s kvalitní výživou, která je v ideálním případě zajištěna mateřským mlékem. Co ale dělat, když kojení není z různých důvodů možné?

Mateřské mléko obsahuje všechny důležité složky, které miminko v danou chvíli potřebuje pro zdravý růst a vývoj. Kojením se navíc utváří citové pouto mezi maminkou a děťátkem. Je to tedy ta nejlepší možná volba, kterou pro svého drobečka můžete zvolit.

Některé maminky ale kojit nemohou. Kromě nepříjemných otázek, které jim může klást jejich okolí, se mohou i ony samy sebe začít ptát, zda jsou dobré mámy, když nemohou své děťátko nakrmit. Tyto obavy jsou mnohdy zbytečným spouštěčem frustrací. Přitom jediné, co děťátko potřebuje, je spokojená maminka. 


Při potížích s kojením se proto vyplatí konzultace s laktační poradkyní, kterou si můžete pozvat domů. Pokud jsou ovšem překážky jinde nebo jste se s pediatrem domluvili na tom, že je třeba vaše miminko převést na kojeneckou výživu, rozhodně nevěšte hlavu. V dnešní době na trhu existují vysoce kvalitní produkty, které můžete zvolit jako náhradu mateřského mléka, když to jinak nejde.

Pokračovací kojenecká výživa BEBELO má komplexní a vyvážené složení, které se maximálně snaží přiblížit mateřskému mléku a zároveň zohledňuje specifické vývojové potřeby miminek v každém období jejich vývoje. Bez použití palmového oleje, který může v kojeneckém mléku snižovat vstřebávání vápníku a tuků ze střeva. Mléka BEBELO byla vyvinuta s láskou. V nejvyšší možné míře splňují ty nejpřísnější požadavky na kvalitní dětskou výživu. Pokračovací kojenecká a batolecí mléka BEBELO jsou k dostání exkluzivně v lékárnách Dr.Max.

5 důvodů, proč dopřát děťátku pokračovací kojenecká nebo batolecí mléka BEBELO:

-             Mají ideální poměr omega 6 a omega 3 mastných kyselin

-             Obsahují železo a vápník, což jsou nezbytné složky pro správný vývoj dětí

-             Obsahují celou řadu vitamínů a probiotika

-             Jejich přidanou hodnotou je vyvážené množství lehce stravitelné syrovátky a pomaleji stravitelného, zato více sytivého kaseinu.

-             Neobsahují palmový olej
 

 

Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmů včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Přechod na kojenecké mléko má i zvýšené finanční a sociální dopady oproti kojení. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.

Reklamní sdělení

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie