Zobrazit přihlášovací formulář

MasterChef Roman Staša se stal otcem. Fotkou syna se pochlubil až po 2 měsících

  • Publikováno:
MasterChef Roman Staša se stal otcem. Fotkou syna se pochlubil až po 2 měsících

Se svým soukromím se vítěz loňského kola populární kulinární soutěže MasterChef Česko příliš nesvěřuje. Včera se však se svými fanoušky na sociálních sítích podělil o dojemnou fotku se synem v náručí.

"Dneska je to rok, co jsem vyhrál v televizním finále MasterChef. No a dost dlouho jsem byl přesvědčenej, že to je rozhodně největší výhra v mým životě.

A pak přišlo letošní září a tenhle můj názor a vlastně i celej život se zase otočil o 180 stupňů…", napsal třiatřicetiletý Staša k fotografii, na níž drží prvorozeného syna.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Roman Staša (@stasa.roman)

Na tom by nebylo nic tak zvláštního, většina z nás se s takovými radostnými okamžiky, jako je narození dítěte, svěřuje právě na sociálních sítích, Romanovi se ale podařilo skutečnost, že je otcem, utajit celé dva měsíce. Rozkošný chlapeček totiž na svět přišel už v září.

"Asi všichni víte, že soukromí mých nejbližších je pro mě svatý, a nikdy se to nezmění. Jen jsem se s vámi chtěl podělit o největší radost mýho života.

Seznamte se, tohle je můj syn, Samuel Staša", napsal ještě a nezapomněl přidat srdíčko.

Narození syna ale není jediná věc, kterou tají. Dodnes neprozradil ani jméno své partnerky a matky syna. Ještě v červnu v rozhovoru pro webový portál Super.cz prohlásil, že je nezadaný.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie