Zobrazit přihlášovací formulář

Šílené! Žena kojila kočku během letu, zavřít zpět do přepravky ji odmítla

  • Publikováno:
Šílené! Žena kojila kočku během letu, zavřít zpět do přepravky ji odmítla

Šok na palubě letadla zažili pasažéři i personál. Naskytl se jim totiž vskutku bizarní pohled. Přímo ped jejich zraky se totiž jedna z cestujících snažila nakojit svoji kočku, kterou měla mít zavřenou v přepravním boxu pod sedadlem. Co o incidentu prozradila letuška?

 

Zaměstnanci leteckých společností, především tedy letušky a stevardi, bývají často svědky nebo účastníky více či méně kuriózních situací. Té, která se údajně na začátku listopadu odehrála na palubě letu společnosti Delta Airlines, směřujícího ze Syrakus v New Yorku do Atlanty v Georgii, se však hned tak něco nevyrovná.

 

 

Obrázek popisující incident a šířící se rychlostí blesku na sociálních sítích, pochází z komunikačního systému Aircraft Communications Addressing and Reporting System (ACARS), který piloti používají k přenosu krátkých textových zpráv pozemnímu personálu. Ve zprávě se píše, že na sedadle 13A je žena kojící kočku a odmítá ji zavřít zpátky do přepravky, přestože o to byla požádána letuškou.

„Ta žena měla v náručí jednu z těch bezsrstých koček zavinutou do deky, takže vypadala jako miminko,“ řekla letuška Ainsley Elizabeth z předmětného letu ve videu zveřejněném 13. listopadu na TikToku. „Měla vyhrnuté tričko a snažila se tu kočku kojit. Pak dokonce vytáhla kostku másla a mazala si ho na bradavku. To zvíře křičelo jako o život,“ dodala. "Co asi dělá doma, když takové věci dělá na veřejnosti? Po přistání ji u letadla vyzvedla naše pozemní ochranka, aby jí řekli, že tohle už nemůže udělat, protože to bylo divné a hnusné," napsala ještě.

 

 

Americká letecká společnost zaznamenala v posledních několika letech 84% nárůst incidentů souvisejících s emocionální podporou zvířat, což je přinutilo zpřísnit předpisy. Ale na rozdíl od tohoto případu se obvykle chová nevhodně spíše zvíře než jeho majitel. Pravidla stanoví, že cestující si mohou vzít do kabiny malé psy a kočky, ale musí zůstat po celou dobu letu v přepravce pod sedadlem.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie